Kuva: Fotolia

Kuinka usein suomalaiset masturboivat? Miehet vauhdissa monta kertaa viikossa

14.02.2017 09:45 - Rea Tallgren

Suurin osa suomalaisista masturboi useita kertoja viikossa, kertoo RFSU:n tuore tutkimus.

RFSU tuore tutkimus tutki suomalaisten masturbointitapoja. Suomalaisista vastaajista 26 prosenttia masturboi monta kertaa viikossa. Itsetyydytyksen määrä vaihtelee paljon naisten ja miesten välillä. 

Enemmistö tutkimukseen osallistuneista miehistä masturboi useita kertoja viikossa (41 prosenttia), kun taas valtaosa naisista vastasi masturboivansa harvemmin kuin joka toinen kuukausi (30 prosenttia).

Suurin osa suomalaisista kokee itsetyydytyksen tärkeäksi. Masturbointia pidetään tärkeänä, olipa henkilö parisuhteessa tai ei. Parisuhteessa olevista vastaajista 40 prosenttia pitää itsetyydytystä melko tärkenä, kun sinkkujen vastaava prosentti on 42.

Noin joka kolmas mies vastasi, että masturbointi on tärkeää tai erittäin tärkeää, kun vastaava luku naisilla on vain 14 prosenttia.

Missä ja miten?

Odotetusti tavallisin paikka masturbointiin on makuu-­ tai kylpyhuone, mutta 13 prosenttia vastaajista on tyydyttänyt itseään myös yleisessä WC:ssä. Yllättävää on, että 18 prosenttia vastaajista on masturboinut työpaikallaan.

Tutkimuksen mukaan 40 prosenttia suomalaisista käyttää masturboidessaan apuvälineitä. Yksi suosituimmista välineistä on vibraattori. 

Jopa 58 prosenttia vastanneista saavutti orgasmin ensimmäisten 2–10 minuutin kuluttua.

Lue myös: Tutkimus selvitti epäseksuaaliset asiat, jotka kiihottavat ihmisiä - yllättääkö?

Lue myös: Menisitkö vibraattoribaariin? Asiakkaat nauttivat drinkkejä ja käyttävät seksileluja samaan aikaan

Lue myös: Sytytä seksielämäsi helpoilla vinkeillä - katso 6 kohdan lista

Kilpailut

Uusimmat