SuomiRockin Aamu

7 - 11 Ville Kinaret, Mikko Honkanen ja Shirly Karvinen

SuomiRockin Aamu

SuomiRockin Aamu on samaan aikaan kova kuin peruskallio ja hauras kuin Andyn uloshengitysilma.

Tutkapari Kinaretti ja HonkaMikko otti aamuseuraksi Shirley Karvisen, koska misseydestä on valtavasti hyötyä radiossa.

Aamu täynnä naurua, hyvää mieltä, yläasteen liikuntasalin poikien pukuhuoneen tuoksua ja ripsien pidennyksiä.

Joka aamu kolmikko tutustuu yhteen kuulijaansa, kertoo ajankohtaisimmat uutis…eiku ”uutiset” ja luovuttaa jalomielisesti alkuvoimastaan sinulle hitusen. Avaruusteknologian kylmä järki yhdistettynä etelän lämpimään temperamenttiin.

Arkiaamuisin klo 7 - 11

Ville Kinaret

Himangan perunakeisari, Mommeraisten maharadja…rakkaalla radiojuontajalla on monta lempinimeä. Villellä on kaksi. Yksi Suomen fyysisimmistä mikrofoniin määkijöistä ja yksi Suomen lahjakkaimmista arkikävelijöistä +30 vuotiaiden yli 100 kiloisten kantapäitään laahustavien sarjassa. Kinaretti tuo aamuun musiikkia, naurua ja epärelevanttia ajatuksen juoksua – miehen mieli liikkuu sinne tänne, siksi studion ovi on pidettävä lukossa ettei se karkaa. Sekunnin pidempi muisti kuin kultakalalla.

Shirly Karvinen

Vangitseva chinese evil-eye. Kung po -kanojen kuningatar. Jyväskylän oma Sirpa ja keski-Suomen yllätyslahja koko universumille. Shirlyn helposti kärähtävät sulakkeet ohjaa neidin usein tilanteisiin, joista on toistaiseksi selvitty puhumalla. SuomiRockin Aamun sakkokassa täyttyy kun Sirpa innostuu ja unohtaa säännöt (joita hänelle ei ole kerrottu). Ryhmän kuopus on marinoitunut erikoisissa töissä ja on virallisesti Suomen kaunein nainen, kunnes lokakuussa valitaan uusi Miss Suomi.

Mikko Honkanen

Pasilan Pavarotti on mukava jätkä ja kaiken lisäksi vielä hyvä rakastaja. Tottelee myös nimeä Honkamikko. Mikko kirjoitti tämän ihan itse.