SuomiRockin Aamu Janne Leipijärvi

SuomiRockin Aamu

SuomiRockin aamun seremoniamestari Janne Leipijärvi toimii valtakunnan virallisena herättäjänä, ilman torkutusta. Värekarvojen virkistämiseksi Leipis lataa jokaisena arkiaamuna ilmoille voimallisen valikoiman siisteintä Suomirockia. Musiikki rullaa Apulannasta Haloo Helsingin kautta Zen Cafehen. Herääminen on huikeasti mukavampaa kun saa laulaa! Leipiksen matkassa Suomirockin aamuissa etsitään kaikkien aikojen kotimaista rock-klassikkoa.

Arkiaamuisin klo 7 - 11

Janne Leipijärvi

Moi. Olen Janne Leipijärvi, seuramiehesi aamussa. Koska tiedänkin jo kaiken sinusta, kerronpa tässä vuorostani hieman itsestäni.

Vietin lapsuuteeni ja nuoruuteni Hyvinkäällä, aikana jolloin Raptori ei vielä ollut muuttanut kaupungin mainetta lopullisesti. Sittemmin tie / elämä / sattumat ovat vieneet minut alueelle, jossa syödään hassunväristä makkaraa ja kysellään että ”ilves vai Tappara?” Sympaattista porukkaa.

Jossain vaiheessa nuoruutta tuli hankittua kitarakin. Tarkoitus oli opetella soittamaan sitä. Kävi kuitenkin niin, että sain tyttöystävän ilmankin, joten se vähän niin kuin jäi. Sittemmin tyttöystävästä tuli vaimo. Kitara on vintillä.