SuomiRockin Iltapäivä

14 - 18 Rea Haverinen ja Matti Mäki-Kokkila

SuomiRockin Iltapäivä

SuomiRockin Iltapäivä luodaan taipumattomalla uskolla siihen, että jokaisella vitsillä on oikeus tulla kerrotuksi – siis niillä huonoillakin. Matti Mäki-Kokkilan rentous ja rauhallisuus yhdistettynä Rea Haverisen filtterittömään puheripuliin on yhdistelmä, joka kannattaa kokea.

Arkisin klo 14 - 18

Rea Haverinen

Rea Haverinen on keskivartalolihavuuteen ja erilaisiin addiktioihin taipuvainen helsinkiläistynyt jyväskyläläinen moottoriturpa. Nauraa kuin hinkuyskän saanut emakko porsimisen hetkellä. Maailman suurin koirafani ja vannoutunut kettutyttö. Voi syödä vuorokaudessa kolme pizzaa, eikä ole koskaan tavannut kaloria, josta ei olisi pitänyt.

Matti Mäki-Kokkila

Matti Mäki-Kokkila on Helsingissä asuva - tai siis Alppilassa, eiku Vallillan konepajalla - tai no, postiosoite on itä-Pasilassa, lähiaikoina valmistuva medianomi, joka on asunut melkein kaikilla Suomen varuskunta-alueilla. Pienet ravintolat (tai siis ne baarit missä avovaimoni ei viihdy) ovat sydäntäni lähelläni. Syksy on vuodenaika, joka saa tämän pitkätukan liikkeelle ja ajatukset kirkkaiksi, vaikka illat pimentyvätkin. Elämässä pitää olla pihapelejä, retkeilyä, huumoria ja tietenkin rokkia!