Uusimmat
Suosituimmat

Teemu "Pastori" Potapoff teki sarjan selviytyjistä - hiv-positiivisen miehen asenne yllätti

07.03.2018 16:19 - Rea Tallgren

Potapoffin Selviytyjät-sarja on saanut ensi-iltansa tällä viikolla.

Teemu "Pastori" Potapoff on teologi, toimittaja, kirjailija ja yksi Suomen tunnetuimmista portsareista. Miehen uusi podcast-sarja Selviytyjät on nyt ilmestynyt RadioPlay-sovellukseen. Se jatkaa miehen uusimman, joulukuussa ilmestyneen samannimisen kirjan teemaa. Tarinat podcast-sarjassa ovat rankkoja, mutta niiden kantava pohjateemana on toivo.

Potapoff kertoi SuomiRockin Iltapäivän haastattelussa kaikkien haastattelujen tekemisen olleen vaikuttava kokemus. Hän on erityisen otettu siitä, että tarinoiden ihmiset luottivat hänelle tarpeeksi kertoaakseen hänelle henkilökohtaisimpia tarinoitaan. Mukana on muun muassa  heroiinikoukussa pitkään olleen miehen sekä perheväkivallasta kärsineen naisen tarina. 

Yksi parhaiten Potapoffin mieleen jääneistä haastatteluista oli keskustelu hiv-positiivisen, eläkeikäisen miehen kanssa. Kun Potapoff oli kysynyt mieheltä kaduttiko tätä tartunnasta kuultuaan, ettei hän ollut onnistunut pitämään itseään paremmin turvassa, oli miehen vastaus lyönyt hänet ällikällä: 

- Hymyssä suin olen tämän taudin hankkinut, mies oli todennut. 

Potapoffin Selviytyjät-sarjan uusi jakso ilmestyy joka keskiviikko. Jaksoja voit kuunnella RadioPlay-sovelluksen tai -nettisivun kautta

Uusimmat
Suosituimmat