Uusimmat
Suosituimmat

Hevi reissu-tähtien haastattelu lähti laukalle: "Nyt ollaan juomapeliä!"

07.03.2018 16:30 - Rea Haverinen

Elokuvaa tähdittävät Johannes Holopainen ja Ville Tiihonen vierailivat SuomiRockin Iltapäivässä. Hauskojen miesten seurassa haastattelu uhkasi karata sivuraiteille.

Hevi reissu-komedia saa ensi-iltansa perjantaina 9.3. Elokuvassa hevari Turo Moilasta näyttelee Johannes Holopainen, joka on tuttu muun muassa Tuntematon sotilas -elokuvasta. Iskelmälaulaja Jouni Tulkun roolissa nähdään Ville Tiihonen, joka on suurelle yleisölle tuttu muun muassa Putouksesta

Miehet kertoivat SuomiRockin Iltapäivän haastattelussa esimerkiksi siitä, miten saivat kyseiset roolit - esimerkiksi Tiihonen ei tiennyt olevansa koe-esiintymisessä ennen kuin varmisti asian tilanteen ollessa jo päällä. Lisäksi komedian tähdet kertovat, mikä elokuvassa myös nähtävän Martti Syrjän toiminnassa aiheutti hilpeyttä kuvausporukalle ja minkälaisia haasteita pitkissä peruukeissa kuvaaminen aiheuttí.

Haastattelussa suurta hupia aiheutti Tiihosen rakastuminen "ihana"-sanaan, ja Tiihonen päätyikin ehdottamaan, että joka kerta, kun sana mainitaan, ottaisivat kaikki huikan - eli lähetyksessä pelattaisiin juomapeliä. Myös haastattelun loppu jäänee historiaan Tiihosen vastattua tarkentavaan kysymykseen lyhyesti ja ytimekkäästi: "No se nyt ei kuulu teille pätkääkään!" Kuuntele hulvaton haastattelu kokonaisuudessaan yläpuolelta.

Kuuntele SuomiRockin Iltapäivää arkisin klo 14-16. Tykkää SuomiRockista Facebookissa tästä. Instasta löydät meidät nimellä @radiosuomirock. 

Uusimmat
Suosituimmat