Kuva: AOP

Kotiteollisuuden, Viikatteen ja stand up -koomikoiden joulukiertue alkaa tänään!

30.11.2016 09:27 - Anna Hopi

Joulupipari 2 -kiertue on rockin ja räävittömän stand up -komiikan ystäville.

Kotiteollisuus, Viikate ja stand up -koomikot Niko Kivelä ja Zaani lähtevät pikkujoulukiertueelle, joka kattaa kuusi paikkakuntaa. Joulupipari 2 -kiertueella pikkujouluhelvetti päästetään taas kerran valloilleen. Viimeksi tällä porukalla keikkailtiin vuonna 2012. Kiertueella kuullaan Viikatteen ja Kotiteollisuuden musisointia - lisäksi tilaisuutta höystetään stand up -koomikoiden räävittömällä huumorilla.

- Muistikuvat edellisestä Piparikiertueesta ovat hämäriä, se oli elämää juoksuhaudoissa, pelkoa viihteen etulinjassa. Aika kultaa muistoja, joita ei ole. Sen kuitenkin muistan, että bussissa oli aina täysi rähinä päällä, reissasimme koko porukka samalla autolla. Oli helvetin hauskaa, läppä lensi tauotta. Alkoholijuomilla saattoi olla osuutta tapahtumiin, mutta sekä Viikatteen että meidän keikat menivät kaikki helvetin hyvin. Eli eiköhän tänäkin vuonna homma toimi mallikkaasti. Korostan kuitenkin, että kyseessä on vasta epäily, b-näytteiden tuloksia odotellaan vielä, kommentoi Kotiteollisuus -yhtyeen nokkamies Jouni Hynynen.

Viikatteen solisti Kaarle Viikate on samoilla linjoilla.

- Ykkönen oli niin onnistunut kokonaisuus, että päätettiin tehdä siitä jokavuotinen perinne. Posket tosin olivat kaikilla ykkösen jälkeen niin kipeät nauramisesta, ettei ehditty aikaisemmin. Stand upin ja rock’n’rollin, eli tahallisen ja tahattoman komedian yhdistäminen saattaa fläppitaululla tuntua itsetuhoiselta, mutta tosiasiassa nauru ja kitarajyrä ovat parasta lääkettä mihin tahansa elämän tarjoamaan tragediaan. Odotukset ovat siis kovat. Ja tämän lössin ollessa kyseessä, uskoisin myös yllätysmomenttien olevan herkässä…Ja vielä Viikatteen puolesta pitää sanoa, että meidän A-näytteet eivät lantrinkeja kaipaa!

Joulupipari 2 alkaa huomenna! Katso alta paikkakunnat.

ke 30.11. Lahti, Finlandiaklubi
to 01.12. Jyväskylä, Lutakko
pe 02.12. Tampere, Pakkahuone
la 03.12. Seinäjoki, Rytmikorjaamo
su 04.12. Turku, Logomo
ma 05.12. Helsinki, The Circus

Lue myös: IS: Kotiteollisuuden kappaleet ovat pelastaneet ihmishenkiä - "Hämmentäviä ja pelottavia tilanteita"

Kilpailut

Uusimmat