Suomalaisnaisen seuranhakuilmoituksesta nettihitti! "Reittä pitkin isännän paikka auki"

31.01.2018 16:10 - Katariina Auvinen

Maanviljelijä Heidi Nevalaisen seuranhakuilmoitusta on jaettu jo melkein 1400 kertaa.

Juukalainen maanviljelijä Heidi Nevalainen on kyllästynyt sinkkupäiviinsä. Sosiaalisen median aikakaudella hän päätti tehdä Facebookiin seuranhakuilmoituksen, josta on äkkiä tullut nettihitti sen äärettömän rehellisen ja huumorintajuisen tekstin vuoksi. 

Nevalainen ilmoittaa, että huumori on vahvasti mukana ilmoituksessa. Pitkässä kirjoituksessa kuvataan sitä, millainen olisi naisen unelmamies. 

"Reittä pitkin isännän paikka auki! Olethan kiinnostunut maatalouden puuhista ja traktori pysyy urallaan, sillä emäntä käy kerran syksyssä ja keväässä ojassa. Matikkapäätä hyvä jos löytyisi, tyhmemmälle lupaan että rahaa tulee ovista ja ikkunoista. Osaat olla jämerä ja oikeassa paikassa jopa kova luu (minun kanssa ei minua vastaan, ainakaan liian useasti), en jaksaisi enää yhtään nyhveröä paapottavaksi ja perään vahdittavavaksi.

Tapella en osaa, toivottavasti haluat jutella, etkä huutaa asiat halki. Osaat tehdä ruokaa ja pestä pyykkiä, sillä minä tykkään enemmän olla traktorissa kun keittiössä. Yhdessä kumpaisenkin tekeminen on vielä hauskempaa! Saa olla lapsia ja muita lemmikkieläimiä ennestään. Minulla on niitä karvaisia 4kpl. Ethän ole rasisti tai muutenvaan liian kapeakatseinen, minä olen ns. "suvakkihuora", tai jos olet hiljaa niitten mielipiteiden kanssa niin saat vaikka ollakkin. Minä olen harvoin hiljaa. "

Kokemusta täytyy olla myös makuuhuoneen puolelta. 

"Neitsyttä tai lähiaikoina poikuutensa menettänyttä en huoli, itse kun olen semmonen seksihurjastelija, että heikompia hirvittää.

Minulla on menojalkaa ja lempiharrastuksessani meikkaan, laitan tukkaa ja käytän nättejä mekkoja. Toivottavasti sinullakin on harrastuksia, jos niissä teet samaa kuin minä, en tuomitse, sehän olisi jopa hauskaa. Olen itse 33-vuotias ja vartalonrakenteeltani joka suuntaan muodokas ja pehmeä. Minun itsetuntoni on rautaa ja kannan tätä kroppaa ylpeästi. Enemmän ehkä itsekritiikkiä löytyy sen suhteen mitä suusta tulee päästettyä ulos. Kropasta löytyy myös voimaa. Tykään napata miehiä hartioille ja tehdä kevytä kyykkyjä."

Nevalainen on liittänyt ilmoitukseen myös kuvan omasta parhaasta puolestaan. Hän kertoo, että jos kuva ei vielä houkuttele niin kotoa löytyy vajaa 300 sonnia, peltoa sekä metsää. Toiveissa olisi löytää maksimissaan 42-vuotias mies, jonka ulkonäkö on sitä luokkaa, ettei paperipussia tarvitse. 

Lue hulvaton hakemus kokonaisuudessaan alta tai jos se ei näy, niin täältä

Lue myös: Transsukupuoliseen tyttöön ihastuneen pojan kaunis kirjoitus: "En ole ollut näin hulluna keneenkään"

Lähde: Facebook 

Kilpailut

Uusimmat