Kuva: AOP

Sanni julkisti kiertueensa - pisti pystyyn myös kilpailun, joka on avoin kaikille

27.01.2017 10:05 - Rea Tallgren

Sanni vihjasi uutisista jo eilen Facebookissaan.

Sanni kertoi eilen torstaina Facebookissa julkistavansa salaisen uutisen Snapchatissaan perjantaina kello 10. Monet olivatkin kuulolla oikeaan kellonaikaan. 

Nyt uutinen on julki. Sanni paljasti Snapchatissa julkaisevansa kiertueensa aikataulut. Sanni julkisti myös pienen kilpailun julkistamisen kylkeen. Hän kehotti seuraajiaan ottamaan screenshotin kiertueaikatauluista ja jakamaan sen Instagramissa hashtagilla #sannitour2017. Nainen lupasi laittaa jakoon 20 lippua keikoilleen niille, jotka jakavat kuvan ja kertovat, mille keikalle olisivat halukkaita tulemaan. 

Sannin kiertueaikataulu näyttää seuraavalta:

(kuva: Sannin Snapchat)

Kilpailuun voi siis osallistua kuka tahansa Instagramissa oleva.

(kuva: Facebook)

Sanni on julkaissut levyt Sotke mut (2013), Lelu (2015) ja Sanni (2016). Hänet valittiin kahden edellisen vuoden Emma Gaaloissa Vuoden naisartistiksi. Lisäksi Sannin superhitti 2080-luvulla palkittiin vuoden parhaana biisinä viime vuoden Emma Gaalassa.

Tänäkin vuonna Sanni on ehdolla useassa kategoriassa ja muun muassa hänen alkuvuodesta 2016 julkaistu kappaleensa Että mitähän vittua on ehdolla Vuoden biisiksi. Kyseinen kappale teki Suomen päivittäisstriimausennätyksen lähes 300 000 striimillä julkaisupäivänään.

Sanni oli mukana myös Vain elämää -sarjan neljännellä kaudella. Samalla kaudella olivat mukana myös Pave Maijanen, Anssi Kela, Virve Rosti, Maija Vilkkumaa, VilleGalle ja Antti Tuisku.

Lue myös: Hurjat luvut siivittivät voittoon: Sanni on Suomen kuunnelluin naisartisti

Lue myös: Sanni Annassa: "Myös naisilla pitäisi olla lupa harrastaa seksiä niin paljon, kuin haluavat"

Kilpailut

Uusimmat