Kuva: Mikko Räsänen

Elli Haloo: "Tarvitsen kirjoittamiseen deadlineja"

10.04.2017 12:00 - Anna Hopi

Haloo Helsingin solisti ja lauluntekijä Elli Haloo on ylpeä Hulluuden HIghway -albumista.

Yksi lahjakkaimmista nuorista lauluntekijöistä on Haloo Helsingin Elli Haloo, jonka kynästä on syntynyt monia kansaa laulattaneita kappaleita. Yhtyeen hitteihin lukeutuvat Kuussa tuulee, Vapaus käteen jää, Pulp Fiction ja Maailma on tehty meitä varten.

Uusi Hulluuden Highway -levy on otettu suurella kiinnostuksella vastaan. Bändi itse on tyytyväinen tuotoksestaan ja kokee ylittäneensä itsensä. Elli haastoi itsensä biisinkirjoittamisessa, ja halusi luoda kappaleita universaaleista, kaikki koskettavista teemoista kuten, pelko, rakkaus ja menetykset.

- Kirjoitan koko ajan asioita, joita tulee mieleen. Niitä on sitten helppo lähteä työstämään. Kun jätkät lähettävät melodioita, niin on helppo lähteä katsomaan, sopisiko joku teksteistäni siihen. Hulluuden Highway -albumille tuli monta lainia, jotka olen laittanut aikoja sitten ylös. Joskus luominen lähtee siitä, kun kuuntelen poikien melodiaa, Elli Haloo selittää.

- Tarvitsen myös deadlineja. Vaikka oli kiva luoda ilman mitään paineita ja aikatauluja, niin oli hyvä, että määränpää häämötti ja elokuun jälkeen levyä piti tosissaan saada kasaan. Albumilla kuuluu eteenpäin meno, olemme kypsyneet.

Kuuntele koko uusi levy alta.

Lue lisää bändin levynteosta täältä.

Kilpailut

Uusimmat