Kuva: Mikko Räsänen

Elli Haloo: "Julkkikset eivät puhu kiusatuksi tulemisesta siksi, että saisivat huomiota"

18.04.2017 10:00 - Anna Hopi

Haloo Helsinki! -yhtyeen laulaja Elli Haloo haluaa auttaa faneja, joilla on elämässään vaikeaa.

Haloo Helsingin Elli Haloo on puhunut kiusatuksi tulemisesta avoimesti julkisuudessa. Hän sanoo saaneensa asiaan liittyen faneilta, jotka kiittävät puhumisesta.

- Ne ovat aiheita, joista ei voi puhua liikaa. Ei ole ok olla inhottava toiselle. Näköjään aiheesta pitää edelleen kirjoittaa kappaleita, koska ihmiset käyttäytyvät törkeästi toisiaan kohtaan somemaailmassa ja ihan livenä kasvokkainkin, Elli sanoo.

- Toivoisin vain enemmän sitä, että osattaisiin ajatella asioita monelta eri kantilta ja ihmiset osaisivat ymmärtää toisten pahaa oloa. Koskaan et voi tietää toisen pinnan alle, et voi tietää mitä hän käy läpi.

Laulaja ei ole ainoa julkisuuden henkilö, joka on avautunut kiusatuksi tulemisestaan. Esimerkiksi Jari Sillanpää ja Aki Samuli ovat kertoneet asiasta avoimesti.

- Juuri luin jonkun kommentin somesta, missä ihmeteltiin, että onko kaikkia julkkiksia kiusattu. Aivan turha kommentti, hän huokaa syvään.

- Julkkikset eivät puhu kiusatuksia tulemisesta siksi, että saisivat huomiota. Moni miettii sitä, että jos voimme jotenkin jeesata ihmisiä, jotka nyt käyvät samaa läpi. Olen niin onnellinen siitä, että meidän musiikkimme voi auttaa ihmisiä.

(kuva: Voice.fi)

Lue lisää täältä, kun Haloo Helsinki! kertoo uuden levynsä tekoprosessista.

Kilpailut

Uusimmat