Kuva: Mikko Räsänen

Olli Lindholmilta yllätys Yö-faneille: "Kesäkeikoilla mukana Karri Kivi -pahvinukke"

23.06.2017 10:00 - Anna Hopi

Jääkiekkovalmentaja on otettu päästyään rokkarin biisille.

Laulaja Olli Lindholm esitti Vain elämää -sarjassa Robinin kappaleesta Frontside Ollie oman versionsa, jonka hän teki kieli poskessa. Lindholmin Ollie -kappaleessa vitsin kohteeksi joutuu myös jääkiekkovalmentaja Karri Kivi, joka kuuluu rokkarin ystäväpiiriin.

Lindholm ihmettelee laulusta saamiaan kommentteja. Varsinkin media on yrittänyt hänen mukaansa saada aikaiseksi aiheesta otsikoita.

Ihmiset kysyvät nyt, että onko Karri Kivi enää sun kaveri. Tekisi mieleni purra sitä tyyppiä! Eihän niin typerää ihmistä voi edes olla... laulaja toteaa.

- Ihmettelen sitä, miksi hauskoiksi ja vitsikkäiksi tarkoitetut asiat on pakko vääntää negatiiviseksi. Karrihan on kappaleesta ihan fiiliksissä ja todella onnellinen!

(kuva: Mikko Räsänen)

Hän jatkaa kertomalla, että Frontside Ollie -parodia elää omaa elämäänsä Yö-yhtyeen keikoilla. Kesäkeikoilla tullaan näkemään esimerkiksi aidon kokoinen Karri Kivi -pahvinukke.

- Se seisoo encoret aina minun vieressä. Jengi tajuaa keikoilla, että tämä on vitsi. Biisiä ei saa kuitenkaan esittää vitsinä, hän sanoo ja toteaa vetävänsä kappaleen niin täysillä kuin pystyy.

- Tällainen parodia on pakko vetää täysillä. Jos alat heiluttelemaan peukkua yleisölle ja vedät asian läskiksi, niin koko hauskuus katoaa esityksestä, konkari muistuttaa.

Kuuntele alta laulajan humoristinen Vain elämää -kappale.

Lue myös: Rock-legendat Pate Mustajärvi ja Olli Lindholm nimeävät vahvuutensa: Uskallamme olla naurettavia

Kilpailut

Uusimmat