Kuva: Mikko Räsänen

Olli Lindholm, mitä Karri Kivelle tapahtuu kesän jälkeen?

01.07.2017 14:15 - Anna Hopi

Yö-solisti on löytänyt koomiselle Karri Kivi -pahvinukelle paikan lavalta, jossa se naurattaa festarikansaa.

Yö-yhtye on villinnyt suurta yleisöä jo 80-luvulta lähtien, ja fanit ovat kasvaneet yhdessä bändin kanssa. Nokkamies Olli Lindholm kehuu Iskelmä Himoksen yleisöä

- Täällä on hieman vanhempaa yleisöä, joka tuntee minut pitkältä ajalta. Vähän eri yleisö kuin viikko sitten RMJ-festareilla. Se olikin positiivinen yllätys. Vain elämää- sarjan, Frontside Ollien ja Nikke Ankara -biisin jälkeen nuoret ovat kiinnostuneet selvittämään, kuka on Olli Lindholm ja mikä on Yö-yhtye, Olli kertaa.

- Jos Tia Maria on ollut 80- ja 90-luvun kova hitti, he eivät ole voineet kuulla sitä mistään, koska ovat niin nuoria. Silti se biisi voi koskettaa tänä päivänäkin yhä uutta nuorempaa sukupolvea. Se on lämmittänyt mieltä todella paljon.

Lindholm toteaa, että Vain elämää -sarja antoi hänelle paljon. Kesällä keikkasetissä nähdään kolme biisiä, ja syksyn konserttikiertueelle vaihdetaan kolme muuta kappaletta.

Keikoilla kulkee mukana kansaa villitsemässä myös Karri Kivi -pahvinukke, joka kuuluu Lindholmin Ollie -kappaleen rekvisiittaan. Mitä pahvinukelle tapahtuu kesäkeikkojen jälkeen?

- Annan sen Karrille. Hän sanoi, että jos Ilvekselle tulee huono peli, niin hän pistää sen pahvinuken sinne vaihtoaitioon seisomaan, jos itseä hävettää liikaa.

Lue myös: Olli Lindholmilta yllätys Yö-faneille: "Kesäkeikoilla mukana Karri Kivi -pahvinukke"

Lue myös: Olli Lindholm paljastaa inspiroivimman Vain elämää -kollegan: "Hänen seurassaan nuorrun 30 vuotta"

Kilpailut

Uusimmat