Kuva: Mikko Räsänen

Toni Wirtanen ennakkoluuloistaan Jari Sillanpäätä kohtaan: "Kaikki asiat verhotaan härskeilyyn"

25.08.2017 18:15 - Anna Hopi

Rokkari näkee, että häntä ja iskelmätähteä yhdistää yksi asia.

Vain elämää -talossa koettiin tälläkin kertaa suuria tunteita, ja artistit pääsivät tutustumaan toisiinsa paremmin. Apulanta-yhtyeen laulaja Toni Wirtanen ruoti Voice.fi-sivuston haastattelussa läpi kaikki All Stars -kauden kollegansa.

- Isoimmat ennakkokäsitykset oli Jari Sillanpäästä. Ennakkoajatukseni Siltsusta oli, että hän on vähän sellainen "kikkeli-pippeli-hahhahahaa"-tyyppi, joka tulee pakkovitsillä joka tilanteeseen. Että kaikki asiat verhotaan sellaiseen pikkuhärskiin lällälläähän, millä ei ole periaatteessa mitään arvoa, rokkari sanoo.

Wirtanen huomasi kuitenkin nopeasti artistien juttuhetkissä, että oli arvioinut kollegansa etäältä täysin väärin.

- Kun tapasin miehen, pureskeltu totuus olikin jotain muuta kuin mielikuvat. Ajattelin hänen olevan tyyppi, jonka kanssa emme löytäisi yhteistä säveltä. Hänen kuorensa alta kuitenkin löytyi syvällinen ja pohdiskeleva mies, sanoo Wirtanen.

- Huumori on tosi hyvä haarniska. Itsekin sitä käytän, ja minulla se näkyy ehkä sellaisena itseironiana. Eli kun nauran itse ensin, muut eivät ehdi, hän avaa.

Ennen kaksikon tapaamista, Toni Wirtanen kuvitteli Jari Sillanpään olevan vain huumorijuttuja kertova porukan viihdyttäjä. Tutustumisen jälkeen hänelle avautui Siltsun syvällinen puoli. (kuva: Toni Lund)

Lue myös: Toni Wirtanen harmittelee Apulannan levytystaukoa: "Isyys vei huomion toisaalle"

Lue myös: Toni Wirtanen sai vahvistuksen yliluonnollisille kokemuksilleen Vain Elämää -kuvauksissa

Kilpailut

Uusimmat