Kuva: Mikko Räsänen

IS: Olli Lindholm yllättyi Jussi Hakulisen syöpädiagnoosista - kärsii itsekin eturauhasvaivoista

21.09.2017 17:34 - Anna Hopi

Hakulisen eturauhassyöpä leikattiin ja muusikko kertoi asiasta itse medialle.

Yö-yhtyeen alkuperäisjäsen Jussi Hakulinen kertoi keskiviikkona Iltalehdes sairastavansa eturauhassyöpää. Yö-nokkamies Olli Lindholm sanoo nyt Ilta-Sanomissa, että tieto entisen bänditoverin sairaudesta tuli hänelle yllätyksenä. Hän pahoittelee asiaa ja toivottaa Hakuliselle toipumista.

52-vuotias Lindholm on joutunut toteamaan, ettei itsekään ole enää "nuori poika", sillä ikä on tuonut mukanaan erilaisia vaivoja särkevistä lihaksista olkapäävaivoihin. Laulaja myöntää, että isona ongelmana ovat tulleet myös eturauhasvaivat.

- Olen taannoin palelluttanut eturauhaseni kylmissä keikkabusseissa ja lätkän alasarjojen jäähypenkeillä. Jos nyt syksyllä lähden esimerkiksi skootterilla kurvailemaan, mun on pakko laittaa joku huopa tai vastaava pehmuste satulan päälle. Muuten ei hyvä heilu, Lindholm kertaa.

Hän sanoo tarkistuttavansa eturauhasensa tilanteen vuoden välein. Arvot ovat laulajan mukaan olleet tähän mennessä hyvät, eikä hän pelkää tilanteen pahentumista. Mies kehoittaa kaikkia viisikymppisiä menemään ajoissa lääkäriin, jos huomaavat terveydessään muutoksia.

Lähde: IS.

Lue myös: Olli Lindholmin terveysvaivat pahenevat - olkapään lisäksi ongelmia polvessa

Kilpailut

Uusimmat