Kuva: Senja Rapila

Anssi Kela syksyllä konserttisalikiertueelle - myös levy luvassa

08.05.2018 09:00 - Reija Saarinen

Uusi albumi julkaistaan syyskuussa.

Anssi Kela julkaisee uuden studioalbuminsa syyskuun 14. päivä, ja tekee myös paluun lavoille välivuoden jälkeen. Tulevana syksynä Kela suuntaa konserttisalikiertueelle, joka käynnistyy Lohjan Laurentius-salista 28. syyskuuta. Lahden jälkeen kiertue jatkuu Lahdessa, Helsingissä, Oulussa, Kajaanissa, Järvenpäässä, Tampereella, Hyvinkäällä, Turussa, Lappeenrannassa, Kuopiossa ja Ylivieskassa. Kiertue huipentuu Espoon Sellosalliin lauantaina 20. lokakuuta. Lipunmyynti konserttisalikiertueen keikoille käynnistyy maanantaina 14. toukokuuta.

- Vuoden 2016 konserttisalikiertue oli yksi pitkän urani kohokohdista. Tunnelma saleissa oli uskomaton. Tuo kiertue muutti käsitykseni siitä, millaisia konserttisalikeikat voivat oikeasti olla: illat olivat samaan aikaan käsinkosketeltavan intiimejä, sekä kohottavan riehakkaita. Olen yli kahden vuoden ajan odottanut mahdollisuutta palata takaisin saleihin, ja olenkin todella innoissani siitä, että vuoden keikkatauon jälkeen paluu lavoille tapahtuu nimenomaan konserttisalikiertueen merkeissä. Luvassa on aivan erityisiä iltoja: musiikkia koko urani varrelta maalattuna paletin kaikilla sävyillä. Nostalgiaa ja tätä päivää, meidän yhteisiä laulujamme. Elämys, jota ei voi kokea kotisohvalla”, Kela kertoo.

Viime ajat ovat kuluneet tiiviisti studion uumenissa uutta materiaalia luomassa. Vastikään saatiin ensimmäinen maistiainen uudesta musiikista Ilves-singlen muodossa. Uusia kappaleita on luvassa varmasti myös konserttisalikiertueen settilistaan.

Konserttisalikiertue 2018

Pe 28.9. Laurentius-sali, Lohja

La 29.9. Sibeliustalo, Lahti

To 4.10. Savoy-teatteri, Helsinki

Pe 5.10. Madetojan Sali, Oulu

La 6.10. Kaukametsä, Kajaani

Ke 10.10. Järvenpää-talo, Järvenpää

To 11.10. Tampere-talo, Tampere

Pe 12.10. Hyvinkääsali, Hyvinkää

La 13.10. Logomo, Turku

Ke 17.10. Lappeenranta-sali, Lappeenranta

To 18.10. Musiikkikeskus, Kuopio

Pe 19.10. Kulttuurikeskus Akustiikka, Ylivieska

La 20.10. Sellosali, Espoo

LIPUT:

Myyntiin ma 14. toukokuuta 2018

www.livenation.fi

Lue myös: Anssi Kela: Puhuminen on auttanut sydänsuruissa

Kilpailut

Uusimmat