Kuva: Hanna-Maria Grönlund

Happoradion läpimurtolevyn julkaisusta 10 vuotta: "Levyn tekeminen oli välillä aika raskastakin"

25.05.2018 14:30 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kaunis minä -levyn kunniaksi bändi heittää spesiaalikeikan Helsingin The Circuksessa.

Happoradion Kaunis minä -levy nosti yhtyeen suuren yleisön tietoisuuteen. Sen julkaisusta tulee tänä vuonna kuluneeksi 10 vuotta. 

Juhlavuoden kunniaksi yhtye aikoo järjestää erittäin spesiaalin keikan 5. lokakuuta Helsingin The Circuksessa. Vielä ei ole tarkkaa tietoa siitä, mitä kaikkea keikka pitää sisällään, mutta luvassa on varmasti pienoisia yllätyksiä.

- Hyvin auki vielä suunnitelmat. Hyvin spesiaali-ilta rakennetaan. Voin luvata, että koko levy tullaan siellä kuulemaan. Toivottavasti saadaan mukaan vierailijoita, laulaja Aki Tykki kertoi Radio SuomiRockin Matti Mäki-Kokkilan haastattelussa.

Kaunis minä -albumilta löytyy paljon jokaiselle tuttuja hittejä. Yllättävää kyllä, tekijät itse eivät uskoneet kappaleiden saavuttavan radiosoittoa.

- Kaunis minä -albumi oli toinen, joka me tuotettiin itse. Luulen, että aika kultaa muistot, sillä se itse tekeminen oli varmaan välillä aika raskastakin.

- Joskus mietittiin, että levy meni pieleen. Ajateltiin, että siitä tuli liian taidelevy. Päätettiin kuitenkin julkaista se, koska kappaleet olivat mielestämme hyviä. Kyllähän sieltä muutama radiohitti löytyy, kuten Puhu äänellä jonka kuulen, Tykki naurahtaa.

Kyseisen kappaleen voit kuunnella alta.

Kilpailut

Uusimmat