Kuva: Ville Juurikkala

Apocalyptica soitti karanteenikeikan - katso koko veto

28.04.2020 21:00 - Lauri Kujanpää

Yhtye julkaisi vuoden alussa uuden albumin.

Suomalainen Apocalyptica joutui monien muiden artistien tavoin laittamaan suunnitelmat uusiksi, kun koronapandemia perui kiertueet.

Vuoden alussa uuden Cell-0-albuminsa julkaissut yhtye päätti viihdyttää fanejaan soittamalla karanteenikeikan, jossa ihmiset pääsivät myös kommentoimaan ja kyselemään. Koko veto on katsottavissa nyt kokonaisuudessaan YouTube-palvelussa ja näet sen alta.

Jos video ei näy, katso se täältä.

Apocalyptica kiersi viime vuosina Apocalyptica Plays Metallica By Four Cellos -kiertueella. Kyseisella rundilla uuden albumin teema kypsyi mielessä.

- Metallica-kiertueen aikana se idea kypsyi. Tuolla rundilla tuntui, että olemme se alkuperäinen Apocalyptica, sillä laulajaa ei ollenkaan ollut mukana. Tästä se konsepti uudelle albumillekin tuli, että palataan juurille ja tehdään täysi instrumentaalilevy. Ei haluttu kuunnella managereja, ei tuottajia eikä ketään muutakaan, vaan tehtiin sillä nuoruuden innolla, joka on ollut ehkäpä poissa jo tovin, Perttu Kivilaakso kertoi Voice.fi:n haastattelussa vuoden alussa.

Voice.fi, Radio City ja Radio SuomiRock ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Apocalyptica käytti järisyttävän summan rahaa sellojen kuljettamiseen - nyt ongelma on ratkaistu

Kilpailut

Uusimmat