Kuva: Terhi Ylimäinen

Sampsa Astalan videolla suuri "huijaus" - Voi kun en taas rakastuis ensinäytössä SuomiRockilla

28.05.2020 09:15 - Reija Saarinen

Voi kun en taas rakastuis -kappale on ensimmäinen maistiainen syksyllä julkaistavalta albumilta.

Sampsa Astalan Voi kun en taas rakastuis -single on saanut tänään seurakseen lystikkään videon, jossa Sampsa hyppää kuuteen eri rooliin bändissä.

Janne Schadewitzin kuvaamassa, leikkaamassa ja ohjaamassa videossa on kuitenkin kyse suuresta huijauksesta.

- Vaikka osaankin soittaa kaikkia videossa esiintyviä soittimia, en niitä tässä kappaleessa soita itse. Ainoastaan laulut ovat omaa käsialaani. Rummut soitti Sampo Haapaniemi ja kaiken muun Janne Oinas, joka on myös tuottanut kappaleen. Saa nähdä, että kuinka moni menee halpaan. Tässä onkin hyvä testata, että lukeeko näitä tiedotteita kukaan, Sampsa Astala veistelee.

Astalan omalla SMF-studiolla kuvatun videon biisi on samalla ensimmäinen maistiainen syksyllä julkaistavalta Astalan ensimmäiseltä suomenkieliseltä albumilta, joka juhlistaa samalla Sampsan 20-vuotista taivalta levyttävänä artistina. Ennen tätä Astala julkaisee 12. kesäkuuta  Kesäepeli-EP:n, jolle on kasattu aiemmin syntyneitä biisejä.

Voi kun en taas rakastuis -biisi sai alkunsa jo vuonna 2017 Turussa Nalle Ahlstedtin studiolla.

- Nallen kanssa teimme yhdessä myös ensimmäisen suomenkielisen sinkkuni Juhli elämää. Vain kertosäkeistö jäi niistä sessiosta elämään. Kappaleen nimeä mietin pitkään, kunnes eräänä aamuna ollessani Uuno-koirani kanssa lenkillä mieleeni pärähti sanat 'voi kun en taas rakastuis, Astala muistelee.

- Tarinassa on paljon omakohtaisia kohtauksia, kuten esimerkiksi se, että olen oikaissut Kaisaniemen puiston läpi aamuneljältä. Myös kappaleessa esiintyvä muumimagneetti löytyy oman jääkaappini ovesta.

Kappaleen musiikkivideon pääset katsomaan alta. 

Lue myös: Puolison vakava aivovamma opetti iloitsemaan pienestä - katso Juhli elämää -video

Kilpailut

Uusimmat