Kuva: Mikko Räsänen

Shiraz Lanen taustajoukoissa hääri kovan luokan nimi - 'Hänellä oli idea, jonka otimme käsittelyyn'

04.09.2020 10:45 - Lauri Kujanpää

Shiraz Lane julkaisi tänään uuden kappaleen.

Suomalainen rock-yhtye Shiraz Lane julkaisi tänään uuden kappaleen Broken Into Pieces.

Biisin taustajoukoissa ovat muun muassa aiemmin esimerkiksi Kissin, Ramonesin, Debbie Harryn ja jopa NSyncin kanssa musiikkia tehnyt kovan luokan Jean Beauvoir sekä jo aiemmin Shiraz Lanen kanssa biisitehdasta työstänyt Per Aldeheim.

- Ainahan se on jännittävää vääntää duunia uusien tyyppien kanssa. Beauvoirilla oli biisi-idea, jota me sitten yhtyeen kanssa väännettiin. Hän myös kertoi, että piti kovasti lopputuloksesta! Yhtyeen laulaja Hannes Kett innostui kertomaan Voice.fi:n haastattelussa.

Studiossa Shiraz Lanella oli mukana Santa Cruz -yhtyeessä vuoteen 2018 asti soittanut Joonas Parkkonen.

- Tämä uusi kappale on aika simppeli rock-biisi, jossa on erilainen sanoma, ja jonka melodia on vahva. Joonakselta tuli hyviä pieniä vinkkejä sekä kappaleeseen että meikäläisen laulamiseen. Muun muassa studiossa hengittämistä mietittiin, ja muita pieniä, mutta tärkeitä, juttuja.

"Olen muuttanut myrkyllisiä ajatustapojani"

Korona pyyhki myös Shiraz Lanen keikkakalenterin, joten laulaja Kett on keskittynyt muun muassa henkiseen- ja fyysiseen hyvinvointiinsa.

- Tietenki se on ikävää, kuinka duunit menevät alta, mutta samalla koen, että tämä on ollut ihmiskunnalle herätys. Minusta ainakin tuntuu nyt siltä, että en ole koskaan voinut paremmin, kun on ollut aikaa tutkia ja kehittää itseään, Kett sanoo ja jatkaa:

- Sureminen kun ei asiaa paranna, niin pitää keskittyä positiivisiin juttuihin. Olen tehnyt henkisiä matkoja syvälle itseeni ja samalla yrittänyt auttaa muita. Olen muuttanut myrkyllisiä ajatustapojani ja karsinut kaikenlaista negatiivista ympäriltäni. Tietenkin on ollut aikaa myös pohtia tulevaisuutta ja pakko sanoa, että olen innoissani kaikesta siitä, mitä haluan vielä toteuttaa.

Kettilta on usein pyydetty laulutunteja ja mies onkin miettinyt asiaa nyt tosissaan.

- Olen alkanut ihan kunnolla suunnittelemaan nyt sitä, millaista lauluohjelmaa haluan rakentaa ja miten saan siitä persoonallisen. Haluan kehitellä jotain omaa ja auttaa siinä henkisessäkin puolessa, sillä jokainen sana, jonka laulaa, on oltava sellainen, että siihen voi mennä sisälle.

Lopuksi Kett vielä kertoo, että Shiraz Lane haluaa pitää avaimet omissa käsissään eikä osaa vielä sanoa, milloin esimerkiksi julkaisee uuden levyn. Keväällä pitäisi kuitenkin tulla Vibration 2 -kokonaisuus, joka nivoo kaksi EP:tä albumiksi 

- Me voimme tehdä mitä haluamme ja pakko sanoa, että nyt on sen verran runsasta ja kukkivaa tuo biisinkirjoitus, että ennen kevättä voi tapahtua mitä vain.

Lue myös: Shiraz Lanen uutuusbiisi tehtiin seksin harrastamista varten - fanin mukaan toimii myös käytännössä

Lue myös: Shiraz Lane -muusikot sosiaalisen median haittapuolista: "Hommasta on kadonnut mystisyys"

Kilpailut

Uusimmat