Kuva: Lauri Kujanpää

"On tullut kirjoitettua kaikenlaista sontaa" - Popedalla on kappaleita, joita ei livenä kuulla

13.10.2020 18:45 - Lauri Kujanpää

Pate Mustajärvi muisteli Popedan kovatahtisia levytysaikoja SuomiRockin Artistitunti -ohjelman haastattelussa.

Popeda on kiertänyt Suomen keikkalavoja jo useita eri vuosikymmeniä. Yhtyeen keulahahmo ja laulaja Pate Mustajärvi, 64, muisteli SuomiRockin Artistitunti -ohjelman haastattelussa juontaja Henkka Laukalle, että varsinkin uran alkuaikoina levytystahti oli hurja.

- Kyllähän sitä hieman hengästyy, kun miettii niitä aikoja. Mutta se oli sitä tekemisen riemua ja musaa tuli todella paljon, Mustajärvi sanoi ja jatkoi:

- Ei siinä ollut mitään häpyä. Jos halusimme tehdä valssin, niin teimme valssin. Ei kukaan ajatellut, että tämä nyt ei kelpaa radiosoittoon tai muuta. Teimme sitä, mistä tykkäsimme juuri sillä hetkellä.

Maailma ja muusikot ovat muuttuneet vuosikymmenien varrella. Onko Popedalla kappaleita, joita yhtye ei tule enää esittämään?

- Ehdottomasti on. En viitsi edes niitä lähteä nimeämään. On tullut kirjoitettua kaikenlaista sontaa, mitä ei enää allekirjoita. Luin tuossa juuri edesmenneen Jörn Donnerin elämäkertakirjan ja siinä Donner toteaa, että: "onhan sitä tullut kirjoitettua kaikenlaista paskaa". Pystyn samaistumaan, Mustajärvi nauraa.

Voit kuunnella koko haastattelun Podplay-palvelusta.

Podplay, Voice.fi, Radio SuomiRock ja Radio Nova ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Battle Beastin perustajajäsen erotettiin yhtyeestä vuonna 2015 - nyt laulaja muistelee tapahtumia

Lue myös: Herra Ylpön ihoa koristaa lastensa piirtämät tatuoinnit - "Ihmettelen, että missään ei lue Frozen"

Kilpailut

Uusimmat