Kuva: AOP

Jarkko Martikainen täyttää pian 50 vuotta - juhlakonsertti Kulttuuritalolla

19.10.2020 17:45 - Lauri Kujanpää

Martikainen muistetaan alun perin YUP-yhtyeen keulakuvana.

Laulaja-lauluntekijä Jarkko Martikainen täyttää 24. lokakuuta pyöreät 50 vuotta. Muusikko pitääkin syntymäpäivien kunniaksi Kulttuuritalolla juhlakonsertin 5. joulukuuta.

"Yleensä olen ollut Kulttuuritalolla kulttuurista nauttivan ihmisen ominaisuudessa. Muun muassa Kris Kristofferson on tempaissut siellä positiivisessa mielessä ilmaisten jalat alta. Tosin Leavings-orkesterin tukihenkilönä olin kyllä Kulttuuritalon lavallakin; yhtenä laulavana soittajana juhlakeikoillaan, jotka tehtiin toissa vuonna. 50 vuoden rajapyykki ei muuttane mitään kovin oleellisesti, mutta jollei muuta, se antaa hyvän aiheen soittaa konsertti niinkin laajan historian omaavassa paikassa kuin Kulttuuritalo on", Martikainen toteaa konsertin Facebook-sivulla.

Martikainen muistetaan myös YUP-yhtyeen keulamiehenä ja  vuonna 2004 hän julkaisi ensimmäisen Mierolainen-sooloalbuminsa.

"Mierolaisen materiaali oli kai vielä jonkinlaista etsikkoaikaa, jonkin uuden ilmaisun tavoittelemisen ja totutumpien ilmaisutapojen välimaastossa kulkemista. Rakkaus-albumilla omaäänisyys soi jo voimakkaampana, tai ainakin niin itse levyn sisällön kuulen."

Tapahtuma toteutetaan tarkoin turvallisuussäädöksin, joten juhlavieraat voivat osallistua iltaan levollisin mielin. Kaikille lipun ostaneille annetaan paikalle saapuessa kasvomaski niin halutessaan.

Paikka: Kulttuuritalo

Aika: 5.12. 

Ovet 18:00 / show 19:00 Arvioitu kesto 2h + väliaika

Ikäraja: -s-

Lippujen hinnat: 49€

Lipun myynti alkaa keskiviikkona 21.10.

Lue myös: Suomalaislaulaja täytti kuolevan fanin hartaan toiveen: "Nyt on viikko siitä, kun hän ei herännyt"

Kilpailut

Uusimmat