Kuva: AOP

Tarja Turunen jakaa joulun ilosanomaa musiikin muodossa - ensimmäinen maistiainen julki

31.10.2020 13:15 - Lauri Kujanpää

Live-levy tulee sisältämään suomalaisille tunnettuja klassikoita.

Laulaja Tarja Turunen, 43, julkaisi vuonna 2017 joululevyn From Spirits And Ghosts (Score For A Dark Christmas).

Nyt Turunen on ilmoittanut, että levystä julkaistaan tänä vuonna uusi versio, jonka ohella tullaan kuulemaan Turusen ensimmäinen jouluinen live-levy Live at Olomouc and Hradec Kralove 2019.

- Tutkiskelin albumilla joulun eri puolia. Joulu on monelle nimittäin hyvin yksinäinen juhla eivätkä kaikki löydä iloa kirkkaista valoista ja kulkusista, Turunen kertoo tiedotteessa.

Live-levy tulee sisältämään myös suomalaisille tuttuja klassikoita, kuten Varpunen Jouluaamuna ja Sydämeeni joulun teen.

Marraskuun 6. päivä julkaistavalta albumilta annettiin nyt myös ensimmäinen singlekappale Together. Voit kuunnella sen alta tai suoraan Spotify-palvelusta.

Turunen aloitti uransa Nightwishin keulilla vuonna 1996. Turunen kertoi kesällä 2019 Voice.fi:n haastattelussa, että hänellä ei ole koskaan ollut metallimaailmassa esikuvia, eikä oikein voinutkaan olla, sillä siihen aikaan muut eivät tehneet samanlaista juttua.

- Minulla ei ole ollut koskaan esikuvia ja olen aina raivannut oman tieni. Silloin nuorella tytöllä ne fiilikset olivat aika hämmentävät: Edessä oli täysin uusi maailma ja pääsin matkustelemaan paljon ja kokemaan uusia kulttuureja. Olen miettinyt nyt, että minulla ei ole edes hirveästi muistoja niistä ajoista, sillä sitä painoi tukka putkella eteenpäin.

- Minun voimavarani olivat aina siinä kauniissa musiikissa ja upeissa keikoissa, mutta myös siinä, että minua kunnioitettiin. Uskon, että kun minulla on niin erilainen ääni, jota varsinkin silloin ei oltu kuultu, niin se toi sitä kunnioitusta. Olen aina ollut tyttö, joka tekee paljon töitä ja sekin huomattiin.

Lue myös: Tarja Turunen Nightwish-jäsenestä: "Kävimme asiat läpi"

Lue myös: Tarja Turunen esitteli kotiseutuaan ja fanit haltioituivat: "Kuin paratiisi!"

Lähde: Tarja Turunen

Kilpailut

Uusimmat