Kuva: Mikko Räsänen

Costello Hautamäki paljastaa: Popeda säveltää uutta materiaalia

24.02.2021 11:45 - Lauri Kujanpää

- Täytyy pistää sorvi käyntiin ja alkaa vääntää Popedaa seuraavaksi, Hautamäki kertoo Radio 957 -kanavan haastattelussa.

Popeda-yhtyeen kitaristina tunnettu Costello Hautamäki, 57, julkaisi viime perjantaina uuden soolosinglen Miten vähän mä tiedän.

Hautamäki antoi soolosinglen myötä haastattelun Radio 957:lle ja paljasti samalla juontaja Antti Granlundille, että Popedakin aktivoituu ja alkaa säveltää uutta materiaalia.

- Levytysrintamalla tapahtui eilen sellainen asia, että Mustajärvi ilmoitti, että vois kyllä Popedakin tehdä levyjä. Että kun sä julkaiset soolobiisejä ja hän julkaisee soolobiisejä, niin miksei Popedakin julkaisis jotain biisi, Hautamäki kertoi ja jatkoi:

- Ja täähän oli oikeasti aivan hämmästyttävää, että ohhoh, tuolta suunnalta tulee jotain tämmöistä. Sehän tarkoittaa sitä, että tässä täytyy pistää sorvi käyntiin ja alkaa vääntää Popedaa seuraavaksi.

Viime vuonna laulaja Pate Mustajärvi vihjaili, että Popeda olisi lopettamassa. Lopulta mies kuitenkin hieman pehmenteli sanomisiaan.

Voice.fi, Radio SuomiRock, Radio Nova ja Radio 957 ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Popedan lopettamisesta uutisoitiin laajalti - nyt Pate Mustajärvi tarkentaa sanomisiaan IS:lle

Lue myös: Costello Hautamäen uusi soolokappale kerää hehkutusta: "Mahtava meininki!"

Kilpailut

Uusimmat