Kuva: Shutterstock

Radio SuomiRockin kuuntelijat saivat valita seuraavan nousevan rock-toivon - voittaja selvillä

16.04.2021 12:45 - Lauri Kujanpää

Voittaja valittiin satojen demojen joukosta.

Radio SuomiRockilla on etsitty kovasti seuraavaa suomalaista rock-toivoa ja Kellarista kuuluisuuteen -kilpailun on nyt voittanut tamperelainen Karhukolari-yhtye.

Voittaja valittiin sadoista demoista, joista osa pääsi raadin vaativan seulan läpi. Lopulta SuomiRockin kuuntelijat saivat äänestää suosikkinsa.

Yhtyeen laulaja-kitaristi Mikael Arvaja oli innoissaan voitosta.

- Ei kai me olla voitettu tätä? Huh huh! Kiitos! Arvaja innostui, kun SuomiRockin juontaja Matti Mäki-Kokkila soitti miehelle ja kertoi tilanteesta.

- Halusin kyllä uskoa voittoon, kun finaaliin päästiin. Mukana oli tosin monia hyviä bändejä, joten kilpailu oli varmasti tiukka.

Yhtyeen nimi on peräisin sisäpiirivitsistä.

- Nimi lähti sellaisesta sisäpiirivitsistä ja joku meistä sitten päätti, että siinähän on loistava bändin nimi. Ei hirvikolari, vaan Karhukolari!

Kuinka yhtye meinaa voittoa juhlia, Mikael Arvaja?

- Emme ole vielä ehtineet miettiä, että miten voittoa juhlitaan. Valitettavasti kaikki on kiinni, joten pitää pohtia, mitä sitä voisi tehdä.

Voittaja saa palkinnoksi esiintymisen Eläköön SuomiRock! -gaalassa, paikan perjantaibiisinä ja pääsyn Tuoreen SuomiRockin Menu -soittolistalle.

Karhukolari on vuonna 2017 perustettu nuorten tamperelaismuusikoiden luotsaama suomirock-nelikko. Debyyttialbuminsa keväällä 2021 julkaisseen yhtyeen uuden aallon suomirockia on luonnehdittu ”tyylikkääksi yhdistelmäksi kaikkia genren hienoimpia elementtejä”.

Karhukolarin jäsenet:

Mikael Arvaja / Laulu ja kitara

Julius Tuomarla / Kitara ja taustalaulu

Santeri Halme / Basso

Elias Arsalo / Rummut

Voit kuunnella Karhukolarin Vauhtisokea-kappaleen alta.

Lue myös: Miljoonasade juhlii 35-vuotista uraansa - luvassa ylilento ja stadionkeikka

Lue myös: Pate Mustajärvi duetoi Nina Tapion kanssa - uutuuskappaleen tarina tulee Lapin kummitustarinasta

Kilpailut

Uusimmat