Kuva: Bengt Henriksson

Klamydia nousi listaykköseksi - myös striimikeikka keräsi suuren yleisön

01.06.2021 14:45 - Lauri Kujanpää

Yhtye julkaisi vastikään uuden albumin Hiljainen pöytä läheltä orkesteria.

Suomipunkin sanansaattaja Klamydia julkaisi vastikään uuden albumin Hiljainen pöytä läheltä orkesteria. Yhtyeen hyväntuulinen laulaja Vesku Jokinen, 51, kertoi Voice.fi:n haastattelussa, että levyn nimi tuli isoisän lausahduksesta.

- Kyseessä sanonta, jota pappani käytti. Kovana seuramiehenä tunnettu pappani sanoi aina ravintolaan mennessään, että saisiko hiljaisen pöydän läheltä orkesteria. Se sopi erinomaisesti levyn nimeksi.

Uusi albumi on selvästi kelvannut faneille, sillä se meni suoraan avausviikolla Suomen virallisen albumilistan, sekä fyysisen albumilistan, kärkipaikalle.

Viime perjantaina yhtye veti Olohuoneen soffa läheltä orkesteria -livestriimikeikan Akun Tehtaalta. Keikka saavutti suorana huikean suuren katsojamäärän ja se on katsottavissa ilmaiseksi jälkikäteen 11.kesäkuuta saakka täältä.

- Todella iso käsi ja kiitos kaikille levyn ostaneille sekä striimikeikalla läsnäolleille. Kansa on puhunut. Tätä musaa tehdään juuri teille ja tietenkin myös itsellemme. 33 vuotta ollaan oltu kuvioissa ja edelleen jatketaan. Virallisille keikoille ja kontaktiin elävän yleisön eteen on jo kova nälkä. Kesän etenemistä ja päätöksiä odotellessa, Jokinen kertoo tiedotteessa.

Lue myös: Vesku Jokisen ja Alexi Laihon tiet kohtasivat yli 20 vuotta sitten - ystävyys toi mukanaan bändin

Lue myös: Yksi Vain elämää -kappale herkisti Vesku Jokisen kunnolla - "Sai purra huulta"

Lue myös: Klamydian uutuuskappale herkisti kuulijat: "Itkunsekaisia kylmiä väreitä"

Kilpailut

Uusimmat