Kuva: YouTube

Suomalainen kiekkojoukkue erotti maalitykkinsä erikoisella tiedotteella: "Ei nyt vaan sopinut"

15.10.2017 12:45 - Mikko Räsänen

Suomi-sarjassa pelaavan JHT:n tiedote on suututtanut joukkueen fanit.

Suomi-sarjassa pelaava JHT-Kalajoki julkaisi eilen erikoisen tiedotteen, sillä joukkue kertoi, että tehohyökkääjä Ville Rajala ei jatka seurassa. Uutinen oli erikoinen, sillä Liigassakin pelannut 28-vuotias Rajala on Suomi-sarjassa todellinen tähtihyökkääjä. Edellisen kerran Suomi-sarjassa pelatessaan kaudella 2014-15 hän voitti koko sarjan maalikuninkuuden ja pistepörssin.

JHT:n alkukausi on ollut pettymys, sillä viime kaudella runkosarjan kakkoseksi selvinnyt ja Mestis-nousustakin taistellut joukkue on kahdeksassa ottelussa saanut kasaan vain kymmenen pistettä ja on sarjataulukossa sijalla 10. Rajalan osalta kausi on kuitenkin lähtenyt käyntiin kohtalaisen hyvin, sillä hän on pelaamissaan seitsemässä ottelussa tehnyt 4+3=7 pistettä. 

Tiedotteessaan JHT kertoo, että päätös Rajalan potkimisesta pois joukkueesta on päävalmentaja Joni Petrellin

- Olen tässä vuosien varrella oppinut sen, että minun on kuunneltava niin sanottua mutu-tuntumaani, Petrell kertoo seuran tiedotteessa.

- Minä olin Villelle väärä valmentaja enkä saanut häntä pelaamaan tasonsa tai pelitapani mukaisesti. Mitään muuta dramaattista asiassa ei ollut. Ville on hyvä tyyppi eikä kentän ulkopuolella ollut mitään moitittavaa. Hän ei nyt vaan sopinut minun mielestäni tämän kauden JHT:hen.

Fanit eivät suhtautuneet tiedotteeseen hyvällä. On ymmärrettävää, että jos joukkueen toiseksi tehokkain pelaaja erotetaan ja samalla kerrotaan, ettei kentän ulkopuolellakaan ollut mitään moitittavaa, jää kysymysmerkkejä paljon ilmaan. JHT:n Facebook-sivuilla tulleet kommentit olivatkin paljonpuhuvia.

"Ei sopinut tämän kauden JHT:hen". Jos paras pistemies ei sovi joukkueeseen, niin vika on kyllä jossain muualla kuin pelaajassa", yksi keskustelija kertoi.

"En ymmärrä tällaista pelleilyä. Pörssiykkönen ulos ja maksaetaan palkka kotiin", toinen jatkoi.

Petrellille lähetettiin fanien taholta terveisiä.

"Samalla oven avauksella sais mennä itsekin"

Alla Ville Rajalan haastattelu elokuulta, jolloin kaikki oli Kalajoella vielä hyvin.

Lue myös: Ruotsalainen kiekkolegenda pyörtyi jäälle

Kilpailut

Uusimmat