Kuva: Handout

Kiekkofanit, huomio! Uudessa podcast-ohjelmassa kurkistetaan kulissien taa

12.09.2018 16:45 - Katariina Auvinen

Urheiluseurojen sisäpiirissä -ohjelma hemmottelee etenkin jääkiekkofaneja.

RadioPlayn ohjelmistoon on saapunut uusi podcast-ohjelma, joka raottaa verhoa urheilupiirien takaa ja lupaa tarjota kuulijoilleen pääsyn urheilumaailman backstagelle. Urheiluseurojen sisäpiirissä -ohjelma on erityisesti jääkiekkofaneille suunnattu. 

Juontajina toimivat Micke Alho sekä Tero Auvinen, jotka haastattelevat viikoittain urheilumaailman tähtiä ja vaikuttajia. 

- Mieleenpainuvin vieraamme on ehdottomasti Pavel Datsjuk, koska tämä kuuluisa entinen NHL-pelaaja antaa harvoin haastatteluita muille kuin venäläisille medioille. Häntä pidetään usein jopa myyttisenä taruhahmona, joka ei turhaan kommentoi asioita. Tero kuitenkin sai sovittua hänen kanssaan haastattelun Pietarissa, kertoo Micke Alho. 

Pari lupaa valita aiheita, joista ei välttämättä ole muualla vielä puhuttu. 

- Keskitymme erityisesti jääkiekkoon, mutta käsittelemme aiheitamme laajasti ja haluamme tuoda esille niitä aiheita, joista ei ole välttämättä vielä puhuttu. Aina ei tarvitse uskoa hallipuheita. Me lupaamme antaa oikeiden asiantuntijoiden puhua, Alho jatkaa. 

Juontajilla itsellään on laaja kokemus urheilun saralta. Tero Auvinen on uransa aikana toiminut monissa yritysmaailman johtotehtävissä sekä FC Hongan ja Suomen Lentopalloliiton toimitusjohtajana. 

Micke Alho edustaa ohjelman nuorempaa sukupolvea, jonka kiinnostus urheilua kohtaan on vienyt hänet tekemään Urheiluseurojen sisäpiirissä -ohjelmaa. 

- Haluamme, että kuuntelijat saavat hyvän fiiliksen. Urheilun ympärillä on usein ohjelmia, jossa juurta jaksaen analysoidaan jotain pelikirjoja ja taktiikoita. Urheilu on viihdettä, niin urheiluohjelmienkin pitäisi olla viihdettä ja haluamme ohjelmiemmekin olevan sellaista, Tero Auvinen kiteyttää. 

Kuuntele koko jakso RadioPlayn kautta. 

Lataa RadioPlay ilmaiseksi täältä ja kuuntele kaikki ohjelman jaksot. 

Lue myös: Ohhoh, nyt löytyi mykistävä tilasto: Patrik Laine on maailman kovin maalintekijä!

Uusimmat