Kuva: Emmi Moilanen

Tutkapari-podcastin tekijät peräänkuuluttavat vastuullista vedonlyöntiä: "Ruokarahoja ei pelata"

19.10.2018 14:15 - Emmi Moilanen

RadioPlayn jalkapalloon erikoistunut Tutkapari-podcast opettaa kuulijalle, mitä vastuullinen vedonlyönti on.

Tutkapari on RadioPlayssa ilmestyvä, jalkapalloon keskittynyt podcast-sarja, jossa vedonlyöntipiireistä tutuksi tullut Pete Käenmäki ja jalkapalloanalytiikkaan perehtynyt Kim Keränen pääsevät ääneen. Miehet käsittelevät pääasiassa Valioliigaa ja Mestarien liigaa, mutta keskustelun aiheet polveilevat myös muualla futismaailmassa.

Miehet kertovat Voice.fi-sivuston haastattelussa, että idea podcastin tekemiselle on lähtöisin intohimoisesta suhtautumisesta jalkapalloon. Molempien miesten taustat ovat vahvasti urheilupainotteisia ja nykyisin myös vedonlyönti on osa Tutkaparin kiinnostuksen kohteita.

- Podcastit ovat tulevaisuutta ja mietin, että siihen pitää iskeä ajoissa. Me ei hirveän hyvin tunnettu entuudestaan, olimme kyllä tavanneet. Mutta sitten soitin Kimille ja esittelin idean, sitten lähdettiin työstämään, Käenmäki kertaa podcastin alkuvaiheita.

- Oli ollut itselläkin mielessä jo pitkään ja podcastit ovat todella hyvä työkalu. Suomen markkinoilla oli ihan selkeästi puutetta tällaiselle, Keränen lisää.

Podcast perehdyttää myös vastuullisen vedonlyönnin maailmaan

Käenmäki ja Keränen ovat sitä mieltä, että Tutkapari edustaa Suomen laadukkainta urheilu-podcastia. Miehillä on myös selkeät perustelut valmiina.

- Laadukkain ja syvällisin tieto sekä monipuolisin analyysi, Käenmäki kiteyttää.

Myös vedonlyönti on tiivis osa Tutkapari-podcasteja. Miehet haluavatkin perehdyttää kuulijaa vastuullisen vedonlyönnin pariin. Käenmäki ja Keränen korostavat, että esimerkiksi pikavippejä ei tulisi nostaa pelaamista varten.

- Pelikassa on pelikassa, et voi talousrahoja tai ruokarahoja pelata, vaan ne rahat pitää erottaa toisistaan, Pete aloitta.

- Sitten viihdepelaaminen on ihan eri asia kuin yrittää tehdä vedonlyönnistä oikeasti tulosta, hän muistuttaa.

Mitä viikonlopun valioliigakierros mahtaa tarjota? Pääset kuuntelemaan Tutkaparin uusimman podcast-jakson alta.

Lataa RadioPlay ilmaiseksi täältä ja kuuntele podcastin kaikki tähän mennessä ilmestyneet jaksot.

Lue myös: Islantilaisjalkapalloilija sekoitti somen ulkonäöllään - seuraajamäärä kasvoi hurjasti 30 minuutissa

Lue myös: Jalkapallo-ottelu keskeytyi yllättävällä tavalla - hellydenkipeä koira juoksi kentälle

Uusimmat