Kuva: Mikko Räsänen

Tähtivalmentaja Olli Lindholm luettelee: Ominaisuudet, jotka löytyvät TVOF-voittajalta

30.12.2016 17:15 - Senja Rapila

Yö-yhtyeen keulahahmo listasi Voice.fi:lle piirteet, jotka vievät yhden The Voice of Finland -kisailijoista voittoon.

Tähtivalmentaja Olli Lindholm odottaa The Voice of Finlandin seuraavaa tuotantokautta hyvillä mielin. Ensi tammikuussa alkava tuotantokausi on kolmas, jolla Lindholm saa olla mukana. Häntä kuitenkin jaksaa yllättää se, kuinka paljon lahjakkaita laulajia Suomesta löytyy vuosittain. 

- Jostain niitä hyviä laulajia tulee koko ajan. Mistä sitten kehkeytyy se, joka kovan paikan tullen nousee siihen loistoonsa. Se on sitten aina korkeamman kädessä, Lindholm kommentoi Voice.fi:n haastattelussa.

Lindholmin mielestä voittajan tunnistaa selkeästi yhdestä piirteestä: siitä, että hän todella haluaa voittaa ja tekee tarpeeksi töitä sen eteen.

- Se on yksi voittajan ominaisuus, että mahdollisimman aikaisessa vaiheessa tajuaa sen, että tässähän täytyy ihan oikeasti treenata. Ettei voi ajatella, että no minä joskus sitten treenaan, hän pohtii.

- Kun päätetään, että kappale on se mikä se on, niin sen jälkeen se treenaaminen alkaa heti. Alat käydä sitä asiaa mentaalisesti ja sulkemaan muita asioita ulkopuolelle ja keskittymään.

Yleisön tulee nähdä esiintyjän riemu ja nautinto

Yö-yhtyeen keulahahmon mielestä siinä vaiheessa, kun yleisö saa päättää voittajan, on laulajakokelaan viimeistään näytettävä kyvykkyytensä ja intohimonsa esiintymistä kohtaan.

- Kun yleisö katsoo sitä artistia, niin kyllähän yleisön täytyy tuntea se laulajan intohimo esiintymistä kohtaan, etteivät he joudu miettimään sitä, että selviytyyköhän toi. Heidän tulee nähdä se nautinto, palo ja se kaikki riemu esityksessä, Lindholm painottaa.

- Se on sitten minun tehtäväni jutella sellaisen kanssa, joka sählää muita asioita. Että tämä kilpailu loppuu lyhyeen jos et lopeta tuota sähläämistä. Että nyt pitää keskittyä.

The Voice of Finlandin uusi tuotantokausi käynnistyy Nelosella 6. tammikuuta 2017.

Lue myös: IS: Olli Lindholm tahtoi suojattinsa Yö-kiertueelle: "Lisävirtaa vanhoille ukkeleille"

Lue myös: Olli Lindholm, kenen suomalaisartistin kanssa haluaisit tehdä kappaleen?

Kilpailut

Uusimmat