Kuva: Fotolia

Netflix satsaa huikeaan uutuussarjaan - katso ensimmäinen teaser!

02.03.2017 18:45 - Erica Alaluusua

Mindhunter-rikossarjalta uskaltaa odottaa menestystä, sillä tekijätiimiin on valikoitunut draaman huipputekijöitä.

Netflix julkaisi eilen teaserin uudesta Mindhunter-rikossarjastaan, jonka on määrä ilmestyä ensi lokakuussa. Sarja asettuu vuoteen 1979 ja kertoo FBI-agenteista, jotka kuulustelevat sarjamurhaajia ratkaistakseen rikosmysteerejä. Sarjan pääosissa nähdään lukuisia sivurooleja tehnyt Holt McCallany, sekä Frozen-elokuvan Kristoff-hahmon alkuperäisääni Jonathan Groff.

Mikä tahansa sarja ei ole kyseessä, sillä tekijätiimiä on rikastettu konkareilla. Sekä ohjaajana, että tuottajana nähdään David Fincher, jonka ikimuistoisimpia elokuvatuotantoja ovat muun muassa hittielokuvat Fight Club, The Social Network sekä Gone Girl. Fincher on myös House of Cards -sarjan vastaava tuottaja.

Ohjaustiimissä on Fincherin lisäksi mukana myös Tanskassa lukuisia televisio-ohjelmia ohjannut Tobias Lindholm, Amy Winehousesta kertovan dokumentin ohjannut Asif Kapadia, sekä kauhuelokuva The Amityville Horror uusintaversion ohjannut Andrew Douglas. Toisena tuottajana nähdään näyttelijänä uraansa luonut Charlize Theron.

Ensimmäisen maistiaisen sarjasta voit katsoa alta.

Jos video ei näy, katso se täältä.

Netflix on viimeaikoina satsannut omiin sarjoihinsa isolla kädellä. Uutisoimme myös Netflixin tekeillä olevasta The Irishman -elokuvasta, jonka rooleissa nähdään elokuvamaailman supertähdet Al Pacino ja Robert De Niro. Juttuun pääset tästä.

Lue myös: IS: Suosittua suomalaista rikossarjaa voi kohta katsoa muun muassa Yhdysvalloissa ja Britanniassa

Lue myös: Ensimmäinen kuva Stranger Thingsin toisesta tuotantokaudesta julki - päänäyttelijä muuttunut hurjasti

Kilpailut

Uusimmat