Kuva: Andre Pozusis

Suomalaisartistilla hurja määrä tatuointeja: "Bileiden jälkeen niitä löytyy uusia"

05.04.2017 13:45 - Rea Tallgren

Leo Stillman kertoo, että kun hänen tatuoijaystävänsä ei ehkä tiennyt, mihin ryhtyi, kun meni lupaamaan hänelle loppuiäksi ilmaiset tatuoinnit.

Suomalaisartisti Leo Stillman on monelle tuttu laulaja Face of God -yhtyeestä. Tällä hetkellä mies luo uraa sooloartistina pelkällä etunimellään. Levyn pitäisi tulla julki tämän vuoden aikana, sinkkuja mies on puskenut ulos jo muutaman. 

- Levy olisi jo mahtava saada ulos, mutta haluamme saada tuottajan kanssa kappaleista hiottua mahdollisimman hyviä. 

Leo vaihtoi soolouralle lähtemisen myötä laulukielen suomeksi. Syy on miehen mukaan yksinkertainen. 

- Olen aina ollut todella huono englannissa! Todistuksessa minulla oli siitä varmaan nelonen. Suomeksi on siten helpompi kirjoittaa ja ajatuksia ja ideoita myös helpompi pallotella, kun niin moni läheinen kollegakin tekee musiikkia suomeksi, Leo selittää. 

(kuva: Pekka Keränen)

Iho täynnä kuvia

Leon mukaan uusia kappaleita helpommin maailmaan - tai tarkemmin sanottuna miehen ihoon - putkahtaa tasaisin väliajoin uusia tatuointeja. Tarkalleen Leo ei osaa sanoa, montako niitä jo löytyy, määräksi hän veikkaa noin 40:tä. 

- Olen hyvä ystävä erään tatuoijan kanssa, ja kun hän muutti Suomeen, otin hänellä pari kuvaa ja mainostin häntä myös kavereilleni. Autoin häntä löytämään asiakkaita. Hän on myös monesti ollut tatuoimassa bilekansaa minun ja veljeni veneellä, jossa järjestetään tapahtumia ja juhlia, ja käärinyt kunnon tuoton illan työstä, Leo selittää taustoja.

Tatuointien ottaminen muuttui kenties liiankin helpoksi, kun tatuoija oli eräs ilta todella anteliaalla päällä. 

- Kerran ollessamme juhlimassa, hän sitten erehtyi sanomaan minulle ja veljelleni, että hän antaa meille loppuelämäksi ilmaiset tatuoinnit. Vilkaisimme veljeni kanssa toisiamme, naurahdimme, että "tätä se tulee vielä katumaan", ja löimme kättä päälle diilistä, Leo kertoo.

Leo kertoo, että monesti bileillan jälkeen ihosta löytyy kuvia, jotka saattavat yllättää jopa artistin itsensä. 

- Esimerkiksi nilkassani on tällainen J-kirjain, tosin väärinpäin. Se ilmeisesti symboloi ystäväni nijmen etukirjainta, sillä hänen nikkaansa oli ilmestynyt saman illan aikana L-kirjain. Hieman siinä aamulla jouduimme kyllä muistelemaan, että mites tässä nyt näin kävi, Leo nauraa. 

Kuuntele Leon Mun piti olla sun -kappale alta. 

Lue myös: Evelina esittelee napapaidassa uuden vatsatatuointinsa: "Huikea"

Lue myös: Naiselliset tatuoinnit korvan takana ihastuttavat - inspiroidu kuvagalleriasta

Lue myös: Sara Forsberg esittelee kaksi uutta tatuointiaan - sopivatko laulajan tyyliin?

Uusimmat