Kuva: AOP

Vaimonsa jättänyt parisuhdebloggaaja Sami Minkkinen neuvoo varattuun rakastunutta: Kuuntele itseäsi

11.08.2017 12:30 - Anna Hopi

Bloggari Sami Minkkinen painottaa, että joskus avioero tulee oikeaan tilanteeseen, vaikka valinta olisikin vaikea.

Bloggari Sami Minkkinen nostatti tämän vuoden toukokuussa kohun jättäessään vaimonsa pian pariskunnan vauvan syntymän jälkeen, koska oli rakastunut toiseen naiseen. Havaintoja parisuhteesta -blogia kirjoittaja mies seurustelee parhaillaan uuden rakkaansa kanssa.

Minkkinen kertoo uusimmassa kirjoituksessaan tuntemattoman naisen yhteydenotosta. Nainen oli ollut puolitoista vuotta suhteessa naimisissa olevan miehen kanssa. Mies ei kuitenkaan halunnut jättää puolisoaan kokonaan lasten takia.

"Eihän se helppoa ole. Antaa itselleen lupa lähteä. Mikään eropäätös ei tapahdu päivässä, eikä edes kuukaudessa. Usein se on jopa vuosien prosessi. Asiaan liittyy niin paljon kipua, syyllisyyttä, pelkoa, epävarmuutta ja ulkopuolelta tulevaa painetta. Silti se valinta on joskus uskallettava tehdä. Jäädä vai lähteä. Kuunnella itseä ja tehdä ratkaisu", Minkkinen kirjoittaa blogissa.

Mies painottaa tekstissään, että monet lapset saattavat jopa riitaisissa perheissä haluta vanhempiensa eroa.

"Olen ollut tilanteessa, jossa ratkaisu on kerrottava lapselle. Asia pitää sanoa rehellisesti. Lapsen pitää saada tietää, että mitä on tapahtunut ja mitä tulee tapahtumaan. Pitää varmistaa, ettei lapsi koe eron olevan hänen vikansa. Hänellä on edelleen ympärillään ne kaikki ihmiset, jotka häntä ovat rakastaneet." 


Arvostele artikkeli

Uusimmat