Kuva: Senja Rapila

Pohjoismaiden ensimmäinen komediaristeily seilaa marraskuussa - mukana eturivin tähtiä

17.08.2017 14:15 - Reija Saarinen - Luettu 142 kertaa

Tapahtumassa kuullaan niin stand upia kuin musiikkiakin.

Pohjoismaiden ensimmäinen komediaristeily, Vadelmavene järjestetään Suomen suurimmalla matkustaja-aluksella, Europalla 19. marraskuuta. Komediaristeilyn ohjelmisto on komeaa katseltavaa, sillä laivan esiintymislavoilla nähdään kaiken kaikkiaan yli 20 koomikkoa, artistia ja esiintyjäryhmää eri vuosikymmeniltä, aina 80-luvulta tähän päivään.

Suomen ykköskoomikoista komediaristeilyä tähdittävät Sami Hedberg, Niko Kivelä, Ilari Johansson, Heli Sutela, Jacke Björklund, Mika Eirtovaara, Pete Kosonen, Fredrik Lilius, Jape Grönroos, Riku Suokas, Zaani ja äänivirtuoosi Rudi Rok. Risteilyn musiikillisesta annista vastaavat Sami Pitkämö Orkesteri Feat. Roope Salminen, Kalevauva.fiBad & Ryyd, Petro Hietasen ja M.A. Nummisen muodostama Gommi ja PommiJouni Hynysen ja Miitri Aaltosen Duo Kummitusjuna ja Hedbergin, Kivelän, Björklundin ja Eirtovaaran muodostama Stand Up / live-coverband The Comedians. Improteatteria risteilyllä tarjoaa Roope Salmisen johtama improryhmä Kolina ja maailman ensi-iltansa Vadelmaveneellä saa niin sanotuista "tavallisista perheen isistä" koostuva Daddytummy-Dancers

Tämän lisäksi mukana on yllätysnumeroita.

- Minulla on ollut jo pitkään idea komediaan pohjautuvasta risteilykonseptista ja kun keväällä löysin ympärilleni tiimin hyvällä tavalla vinksahtaneista festivaalijärjestäjistä, niin alkoi tapahtua. Suunnittelupalaverimme ovat venähtäneet ylipitkiksi, kun hyviä ideoita on tullut niin paljon, ja koska ideat ovat olleet oikeasti hyviä, niin päätimme perustaa risteilyjä varten uuden yrityksen, Sami Hedberg kertoo.

Sami Hedbergin lisäksi Vadelmavene -komediaristeilyn taustalla ovat Summer Up -festivaalin ja Goom-risteilyiden entinen puuhamies Erik Jääskeläinen ja Jurassic Rock -festivaalin ja St. Michel Summerfestin perustaja Jukka Holmstedt.

Komediaristeily Vadelmavene, sunnuntai 19.11.2017 klo 18.30, Silja Europa.

Hytit alkaen 50€ / henkilö.

Hyttien varaus ja lisäinfot www.vadelmavene.fi. Ikäraja K-18.

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat