Kuva: Mikko Räsänen

Ville, 34, poseerasi vuosia sitten kuvassa - leviää nyt meeminä Facebookissa

04.10.2017 15:30 - Mikko Räsänen

Radio SuomiRockin juontajana työskentelevä Ville Kinaret yllättyi kuullessaan kuvansa some-suosiosta.

SuomiRockin juontaja Ville Kinaret sai terveisiä eräältä radion kuulijalta. Kuulija kertoi huomanneensa eräässä suositussa naisten Facebook-ryhmässä meemikuvan, jossa oleva henkilö näytti epäilyttävästi Kinaretilta. Havainto oli oikea, sillä kuvassa todellakin oli suosikkijuontaja, joskin aika erinäköisenä kuin nykyään. Kuvassa Kinaretilla oli hiukset, vaikka hän on viime vuodet ollut kalju.

- Tuo kuva on varmaan 3-4 vuotta vanha. Täytyy rehellisyyden nimissä kertoa, etten muista kuvan ottotilanteesta mitään, Kinaret kertoo nauraen. 

Kuva oli Kinaretin työkaverin ottama. Juontajan asento oli niin rento, että se oli päätetty ikuistaa. Kuvasta syntyi meemi, kun siihen päälle lisättiin hauska teksti. Kuva julkaistiin aikanaan Facebookissa, mutta se painui nopeasti unholaan. 

Tuliko yllätyksenä, että kuva leviää sosiaalisessa mediassa edelleen vuosienkin kuluttua?

- No tuli, varsinkin, koska en itse enää muistanut edes koko meemin olemassaoloa. Mutta siinä mielessä ei tullut, että näin internetaikana on huomannut, että internet ei kyllä unohda mitään, Kinaret miettii.

No miltä tämä meemijulkisuus nyt tuntuu?

- Se tuntuu yllättävän pahalta. Ei sen takia, että kuva leviää, vaan siksi, että tuo kuvassa päälläni oleva kauluspaita on yhä vaatekaapissani, mutta se ei enää mahdu päälleni. Tämä kuva muistuttaa siitä.

Katso meemikuva alta.  

Ville Kinaret seikkailee nykyään SuomiRockin aamussa. Liity ohjelman Facebook-ryhmään täällä.

Lue myös: Ville Kinaret mokasi virpovan lapsen kanssa: "Lapsen äiti katsoi aika pahalla"

Lue myös: Suomalaisjuontajan metsästyskuvalle tyrmäys Facebookissa: "Ammuit sitten rauhoitetun linnun!"

Kilpailut

Uusimmat