Kuva: Mikko Räsänen

Kuvan tarina: Lauri Tähkän herkkyys näkyy hänen katseestaan

22.01.2018 17:38 - Mikko Räsänen

Uudessa juttusarjassa valokuvaajat avaavat tarinoita yksittäisten valokuvien takaa.

Kuvan tarina -juttusarjassa Bauer Median valokuvaajat Mikko Räsänen ja Senja Rapila kertovat, miten yksittäiset hienot valokuvat ovat syntyneet. Juttusarjan aloittaa oheinen kuva Lauri Tähkästä.

Lauri Tähkä Iskelmä Festivaalilla. (kuva: Mikko Räsänen)

- Tämä kuva on otettu kesän 2017 Iskelmä Festivaalilla. Olin ottanut Laurista viralliset poseerauskuvat, mutta jäin viereen seuraamaan, kun Iskelmän toimittaja vielä haastatteli häntä, Mikko Räsänen kertoo. 

- Haastattelun aikana keskustelu karkasi aika kauas päivän keikasta, sillä puhuttiin estetiikasta, kukista, hetken kauneudesta ja suosion mahdollisesta hiipumisesta. Lauri uppoutui keskusteluun täydellisesti, huomasin tilaisuuteni tulleen ja otin Laurista kuvasarjan.

- Olen vuosien aikana musiikkipiireissä liikkuessani oppinut tuntemaan Lauri Tähkä, ja hän on paljastunut poikkeuksellisen vahvasti tuntevaksi aidoksi artistiksi. Tämän kuvasarjan kuvista pidin, koska mielestäni onnistuin taltioimaan niihin ripauksen sitä Laurin persoonaa, mikä tekee hänestä yhden Suomen valovoimaisimmista artisteista.

Katso alta muita saman kuvasarjan kuvia. 

(kuva: Mikko Räsänen)

(kuva: Mikko Räsänen)

(kuva: Mikko Räsänen)

(kuva: Mikko Räsänen)

LUE MYÖS: Kaikkien aikojen parhaat iskelmät valittiin - Lauri Tähkä on ykkönen!

Kilpailut

Uusimmat