Kuva: Senja Rapila

Vuoden tulokkaaksi valittu Leo pyytää anteeksi kiroiluaan Emma-gaalassa - "Ois voinut skarpata"

04.02.2018 17:15 - Iiro Myllymäki

Leo myöntää, että käyttäytyi voittopuheensa aikana sopimattomasti.

Laulaja-lauluntekijä Leo palkittiin lauantai-iltaisessa Emma-gaalassa vuoden tulokkaana. Mies yllättyi voitostaan niin paljon, että tuli päästelleeksi monia ärräpäitä kiitospuheessaan. Mies aloitti puheensa sanomalla "mitä v*ttua", eivätkä v-sanat tähän loppuneet.

Sosiaalisessa mediassa monet paheksuivat miehen käytöstä, jota kutsuttiin muun muassa "noloksi" ja "tyylittömäksi". Leon kiitospuhe nousikin koko lähetyksen ehkä puhutuimmaksi yksittäiseksi tapahtumaksi. Nyt Leo on pyytänyt käytöstään anteeksi julkisella Facebook-päivityksellä.

"Tuli kiroiltua liikaa suorassa lähetyksessä. Menin shokkiin kun mun nimi sanottiin ja en ollut miettinyt puhetta yhtään koska en ajatellut että pysti tulee. Pyydän anteeksi sopimatonta käytöstä ja annoin ittestäni idioottimaisen kuvan. Mulle aina kuittaillaan kiroilusta nii ois ainakin eilen voinut sen suhteen skarpata", Leo kirjoittaa.

Samassa päivityksessä mies vielä veistelee, että kiroilupurkkiin täytyy nyt laittaa 60 euroa. Tällä mies viittasi gaalajuontaja Heikki Paasosen kiroilupurkkilohkaisuun miehen puheen jälkeen.  Jos Leon päivitys ei näy alla, voit katsoa sen tästä linkistä.

"Tärkeintä, että äiti on ylpeä"

Ennen gaalalähetyksen alkua Leo kertoi Voice.fi:lle jännittävänsä erityisesti omaa esiintymistään gaalassa. Hän kertoi pitävänsä vuoden tulokas -ehdokkuutta suurena kunnianosoituksena.

- Olen tehnyt paljon duunia, ja biisit ovat soineet paljon radiossa ja striimanneet hyvin ja on ollut hyviä keikkoja. Minulle on tärkeää, että äiti on ylpeä minusta. Millään muulla ei oikeastaan ole väliä. Ja nyt mummikin uskoo viimeinkin, että minun ei tarvitse mennä oikeisiin töihin, Leo sanoi.

Leo myös kertoi uskovansa, että vuodesta 2018 tulee hänen elämänsä tähän asti paras vuosi.

- Olen päättänyt, että tämä on elämäni paras vuosi. Minulla on tosi hyvä fiilis tästä alkuvuodesta enkä ole pitkään aikaan ollut näin onnellinen. Olen hyvässä balanssissa henkisesti, Leo sanoi.

Lue myös: Leo, 26, hullaantui suomirockista jo lapsena - elättää itsensä nyt laulajana: "Olin myyty"

Uusimmat