Kuva: Essi Nylund

Terhi Kokkonen puhuu ensimmäistä kertaa Vain elämää -lähtöpasseista - "Käsittämiseen mennee hetki"

19.02.2018 11:06 - Iiro Myllymäki

Nainen tiedostaa, ettei voi vielä kommentoida kohauttanutta tapausta tarkemmin.

Vain elämää -ohjelmasta kesken kuvausten kotiin lähetetty Terhi Kokkonen, 43, on nyt viitannut tapahtumiin yhtyeensä Scandinavian Music Groupin Facebook-päivityksessä. Kyseiseen päivitykseen nainen on jakanut yhtyeen musiikkivideon kappaleeseen Lopulta olemme kuitenkin yksin. Kymmenen vuotta sitten kuvattua videota ei ole ennen julkaistu, ja päivityksessä Kokkonen kertoo, miksi.

”Kun näin videon ensimmäisen kerran olin vaivaantunut, se tuntui epämiellyttävällä tavalla paljastavalta. Ja koska laulu merkitsi meille erityisen paljon en halunnut meidän kuvittavan sitä niillä tunteilla tai tunteiden peittämisyrityksillä, jotka mielestäni melko sattumanvaraisessa video-otossa olivat tulleet esille. Video hautautui kymmeneksi vuodeksi ohjaaja Arto Tuohimaan kovalevylle”, Kokkonen kirjoittaa.

Tämän jälkeen nainen viittaa päivityksessään Vain elämää -ohjelmaan ja sen nostattamiin tunteisiin.

Se [video] löytyi kun Arto kävi läpi SMG:stä kuvaamaansa materiaalia erästä tositelevisio-ohjelmaa varten. Ohjelma vaikuttaa herättävän tunteita niin monella tavalla ja taholla, että sen käsittämiseen mennee hetki, mutta toisaalta en kuitenkaan voi (luojan kiitos:) toistaiseksi kommentoida asiaa mitenkään. Niille jotka ovat voineet tai voivat, toivon voimia”, Kokkonen kirjoittaa.

Voit katsoa naisen koko päivityksen alta tai tästä linkistä.

Vain elämää -ohjelman tuotantotiimi ilmoitti noin kaksi viikkoa sitten, että Terhi Kokkonen on päätetty palauttaa Espanjassa tapahtuvista kuvauksista takaisin Suomeen. Päivityksessä korostettiin, että päätös oli nimenomaan tuotantoryhmän. Tarkempia tietoja päätöksen taustalla olevista syistä ei ole annettu. Muut tulevan kauden artistit ovat Kasmir, Mira Luoti, Sani, Danny, Aki Tykki ja Arttu Wiskari.

Lue myös: Vain elämää -kohu jatkuu: Suomeen palannut Terhi Kokkonen poisti postaukset

Kilpailut

Uusimmat