Kuva: Essi Nylund

HS: Terhi Kokkonen paljastaa, miksi poistui Vain elämää -kuvauksista – Ohjelman tekotapa yllätti

07.04.2018 09:15 - Emmi Moilanen

Suosikkisarjan kuvaukset kesken jättänyt laulaja kertoo Helsingin Sanomissa, että ohjelmassa vaadittava avoimuus ei sopinut hänelle.

Ultra Bra ja Scandinavian Music Group -yhtyeistä tunnettu laulaja Terhi Kokkonen, 43, kertoo nyt Helsingin Sanomissa, minkä takia jätti suositun Vain elämää -ohjelman kuvaukset kesken helmikuussa. Suosikkisarjaa kuvattiin Espanjassa seitsemän muusikon voimin. Ohjelmassa nähdään myös artistit Danny, Sani, Mira Luoti, Aki Tykki, Kasmir ja Arttu Wiskari.

Kokkonen paljastaa Helsingin Sanomien artikkelissa, että ohjelman tekotapa tuli hänelle yllätyksenä. Laulaja kehuu artistikollegojaan siitä, kuinka hienosti he ottivat vaikeitakin asioita esille. Nainen toteaa myös, että tällainen ei sopinut hänelle itselleen.

- Kuvittelin, että se on minun käsissäni, minne vedän sen rajan, mitä puhun. Mutta tuollainen tosi-tv-ohjelma ei mene niin.

Kokkonen otti asian esille tuotantoryhmän kanssa.

- Tein itse ratkaisun, että jäisin sinne. Ajattelin, että kyllä minä tämän kestän. Tajusin, mikä show siitä syntyisi, jos lähden sieltä pois, laulaja kertoo Helsingin Sanomille.

Ei ymmärtänyt täysin, mihin on lähdössä mukaan

Tuotantoyhtiö Banijayn ja Vain elämää -ohjelmaa esittävän Nelosen edustajat kuitenkin päättivät, että Kokkonen jättää sarjan kuvaukset kesken. Sarja alkaa Nelosella huhtikuun lopussa ja Kokkonen nähdään ohjelmassa viidessä jaksossa, mutta kolmesta hän puuttuu.

Kokkonen toteaa Helsingin Sanomien artikkelissa, että hänen olisi pitänyt ymmärtää paremmin, mihin on lähdössä mukaan.

- Olen ollut 20 vuotta tässä ammatissa. Koskaan aiemmin itsen avaamista ei ole sillä tavalla vaadittu.

Lue myös: Yllätyskäänne Vain elämää -kuvauksissa - Terhi Kokkonen lähetettiin kotiin

Lue myös: Vain elämää -kohu jatkuu: Suomeen palannut Terhi Kokkonen poisti postaukset

Lähde: Helsingin Sanomat

Kilpailut

Uusimmat