Kuva: Nelonen

Selviytyjät Suomi -riitaparin välirikko alkoi jo Suomessa! Keskisormea ja takapuolen näyttö!

13.04.2018 22:00 - Mikko Räsänen

Juhana Helmenkalastaja paljastaa totuuden hänen ja Katja Ståhlin riidoista.

Tämän kevään Selviytyjät Suomi -kauden ajan on saatu seurata yhden kaksikon tulehtuneita välejä. Juhana Helmenkalastaja ja Katja Ståhl tuntuvat olevan niin katsojien kuin muiden kilpailijoiden viihdyke, sillä he eivät selvästi tule toimeen keskenään. Tai Juhana varmaan sietäisi Katjaa, mutta Katjalle tuntuu olevan kuin punainen vaate se, että Juhana on niin kaikkitietävä ja jakaa muille ohjeitaan eri tilanteissa.

Voice.fi:n haastattelussa käynyt Juhana Helmenkalastaja kertoo nyt totuuden kaksikon välirikosta. Kävi ilmi, että jonkinlainen välirikko oli tapahtunut jo ennen ohjelmaa syistä, joita Juhanakaan ei ymmärrä.

- En ollut tavattu Katjaa koskaan aikaisemmin. Kun matkustimme kuvauksiin, istuin lentokoneessa Katjan vieressä ja Mariko hänen toisella puolellaan. Aistin jo siinä, että hitto, näillä on jotain minua vastaan. Mietin, että mistä se johtuu? 

Kohteessa välit tulehtuivat nopeasti entistä huonommiksi. Juhana arvelee, että yksi Katjaa provosoinut tekijä oli se, että hän ei yhtynyt muiden valitukseen olojen kauheudesta.

- Katjaa ja aikaa montaa muutakin ärsytti minussa se, että joku voi selviytyä tuollaisissa olosuhteissa ja tuntea siellä olonsa niin mukavaksi. Minä myös sanoin, että ei tunnu missään. 

Juhana paljastui saarella moniosaajaksi, joka ei myöskään pantanut osaamisensa esittelyä. Hän opetti Ilari Sahamiehelle ja Kimmo Vehviläiselle tulentekoa ja James Nikanderille uintitekniikkaa. Muut naureskelivat, kun Juhana päätti tehdä kasveista korin rapujen pyydystämistä varten, mutta kun upea kori valmistui, oli niin muilla kilpailijoilla ja katsojilla ihmettelemistä.

Juhana oli nopea neuvomaan muita ja erityisesti Katjan pinna alkoi siitä kiristyä.

- Katja ei kestänyt yhtään mitään palautetta mistään toiminnasta.

Katjan kuumenemisista Juhanalle näkyi osa tv:ssäkin. Juontaja muun muassa luovutti yhden kilpailun, koska hän ei kestänyt Juhanan ääntä. Kuumeneminen näkyi keskisormen näyttämisenä Juhanalle. Kerran Katja myös näytti Juhanalle takapuoltaan.

- Jos tuollaista tapahtuisi jossain työpaikalla tai koulussa, niin siitä puhuttaisin koulukiusaamisena. Minähän en häntä kiusannut millään lailla vaan ystävällisyyttäni tein juttuja - paitsi kisoissa. Kisat on eri juttu. Silloin, kun olet kisassa, jossa voit psyykata jonkun, niin totta hitossa!

- Katjalle toimi niin yksinkertainen juttu kuin puhe, ja sillä saatiin sotkettua sen peli. 

Katso alta video, jossa Juhana tekee paljastuksia Selviytyjät Suomi -ohjelman tapahtumista. Hän demonstroi videolla muun muassa sitä, miksi katsoi aiheelliseksi puuttua Katjan macheten käyttämiseen ja neuvoa tälle tehokkaampia tapoja käyttää työkalua. 

Lue myös: Nyt puhuu Selviytyjien Juhana Helmenkalastaja: En ole sarjan konna!

Lue myös: Ilari Sahamieheltä kaikkien aikojen bluffi: Huijannut viikkoja Selviytyjät Suomi -kisaajia

Uusimmat