Kuva: Mikko Räsänen

Miss Suomi Shirly Karvisen vinkit täydellisen selfien ottamiseen - katso mitä kannattaa välttää

24.05.2018 11:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Karvisen mukaan hän itse ottaa selfiet mielellään omassa olohuoneessaan.

Vuoden 2016 Miss Suomi Shirly Karvinen on tottunut ammattinsakin puolesta poseeraamaan niin näytöslavoilla kuin mainoskuvissa. Tämän lisäksi tumma kaunotar on toki myös innokas selfie-kuvien ottaja, kuten moni muukin, ja jakaakin mielellään omat vinkkinsä siihen, miten oman naamataulun saa ikuistettua kuvan parhaalla mahdollisella tavalla.

Karvisen mukaan on erityisen tärkeää muistaa luonnollisuus. Se on valttia tässäkin asiassa.

- Luonnollinen hymy sekä positiivinen asenne näyttävät aina kuvissa hyvältä. Sen sijaan kannattaa ehdottomasti välttää epäluonnollista hymyä sekä duck facea. Pääasia, että olet oma ihana itsesi!, Karvinen muistuttaa.

Karvinen kehottaa myös tarkastamaan kuvausympäristön, jotta ei tule vahingossa vanginneeksi kameralla esimerkiksi tuntematonta auringonpalvojaa.

- Kannattaa aina tarkistaa, että kuvissa ei vahingossa näy muita ihmisiä oudoilla ilmeillä. Hyvä on myös katsastaa se, etteivät esimerkiksi likaiset alusvaatteet pääse pilaamaan kotona napattua kuvaa, hän naurahtaa.

(kuva: Shirly Karvinen)

Tärkein asia onnistuneen selfien taustalla on kuitenkin valaistus.

- Itse olen saanut lahjaksi selfievalon, joka kiinnitetään puhelimeen. Luonnonvalo toimii kuitenkin ihan kaikista parhaiten.

Karvisen oma lempipaikka selfieiden ottamiseen löytyy tutusta ja turvallisesta paikasta, omasta kodista.

- Lempipaikkani, missä ottaa selfie, on olohuoneen ikkunan edessä verhoa vasten. Mun instagramista löytyykin paljon todistusaineistoa tästä yhdestä nurkasta naamataulun kera, Karvinen naurahtaa.

Kilpailut

Uusimmat