Kuva: Shutterstock

Omituinen vuokrailmoitus leviää netissä - "Ällöttävämpää saa etsiä"

06.09.2018 17:15 - Katariina Auvinen

Vuokrailmoituksessa vuokrataan pientä asuntoa hyvin kompaktissa paketissa.

Etenkin suurten kaupunkien keskustaan asumaan haaveilevat voivat joutua tekemään joitain myönnytyksiä unelma-asunnon löytymisen suhteen. Kun esimerkiksi yksiöön yritetään saada kaikki asumiseen liittyvät välttämättömyydet mukaan, voi tila joskus loppua kesken.

Näin ainakin vaikuttaisi käyneen eräälle rakennuttajalle, joka päätti ahtaa kaikki tarpeellisuudet pieneen yksiöön, johon etsittiin vuokralaista Yhdysvalloissa Missourissa. Sen sijaan, että ihmiset olisivat kiinnostuneet paikasta, erikoinen ratkaisu aiheutti melkoisen kuhinan sosiaalisessa mediassa. 

Yksiön keittiöön oli nimittäin asennettu vessanpytty, koska varsinaista vessaa ei ollut. Sen lisäksi, että asukas voi istua vessanpytyllä, samalla kun hän kokkaa, keittiöstä löytyy myös kylpyamme. 

Asunto sijaitsee arvostetulla alueella, jos vain uusi asukas onnistuu pääsemään ylitse omituisesta järjestelystä. Tietyllä tavalla asiaa ei ole mietitty aivan loppuun saakka, koska varsinkin vieraille tilanne olisi varsin epämukava, ottaen huomioon myös, että kyseessä ei ole hygienisimmät olosuhteet kokata ruokaa. 

Monet ovat kommentoineet netissä levinneitä kuvia. Joidenkin mielestä kyseessä on yllättävänkin kätevä ratkaisu, mutta suurin osa tyrmää ratkaisun täysin. 

"Kuvittele, että miehesi kokkaa samaan aikaan romanttista ateriaa, kun itse istut pytyllä. Ei kiitos." 

"Tuohan on varsin kätevää." 

"Tarvitset vain television ja tuo on täydellinen."

"Ällöttävämpää ratkaisua saa etsiä."

Jos kuva ei näy, katso se täältä

Lue myös: Asutko omakoti- tai rivitalossa? Yksinkertaisilla neuvoilla saat julkisivun näyttämään tyylikkäältä

Lähde: UNILAD

Uusimmat