Kuva: Emmi Moilanen / Instagram

Archie Cruzilla on uusi rakas - tumma mallikaunotar poseeraa toinen toistaan rohkeammissa otoksissa

16.10.2019 15:15 - Iiro Myllymäki

Archie Cruz tapailee yhdysvaltalaista Katelynia. Rakkaustarina sai alkunsa Instagramissa.

Santa Cruz -yhtyeen nokkamies Archie Cruz, 27, kertoo Voice.fi:lle saaneensa elämänsä tasapainoon. Dramaattisen miehistönvaihdoksen läpikäyneeltä Santa Cruzilta tulee perjantaina 18. lokakuuta uusi albumi Katharsis, ja Archie Cruzilla menee myös yksityiselämässään hyvin. Mies paljastaa, että hän on hiljattain alkanut tapailemaan yhdysvaltalaista naista.

Kyseinen nainen on Katelyn-niminen malli. Archie Cruz kertoo, että kaksikko löysi toisensa Instagramista.

- Hän ensin tykkäili minun kuvistani, ja sitten aloin tykkäillä takaisin. Kuulostamme ihan joltain 13-vuotiailta, Archie sanoo nauraen.

Tämän jälkeen kaksikko siirtyi kommentoimaan toistensa kuvia ja sitten lähettelemään toisilleen viestejä. Archie ja Katelyn ovat nähneet toisensa livenä kerran, viime viikonloppuna Aftershock-festivaalilla Kaliforniassa. Kaksikko on jakanut Instagramiin suloisia yhteiskuvia ensitapaamiseltaan. Jos kuva ei näy alla, klikkaa tästä.

- Meillä on samanlainen musiikkimaku. Hän on tosi viehättävä daami, Archie kertoo.

Miehen ei tarvitse kauan odottaa seuraavaa näkemistä. Hän lentää Suomesta Yhdysvaltoihin perjantaina, ja samana päivänä Katelyn matkustaa Los Angelesiin. Siellä Archie aikoo viedä naisen romanttisille treffeille, jotka ovat kuin suoraan elokuvista - kirjaimellisesti.

- Ajattelin viedä hänet katsomaan maisemia Griffithin observatorioon, joka nähdään myös La La Land -leffassa. Sitten ehkä menemme syömään ja sitten johonkin kivaan hotelliin yöksi. Siitä seuraavana päivänä lähdemme kiertueelle. Kun saa vähän rakkautta, on hyvä lähteä, Archie myhäilee.

Katelynilla on Instagramissa yli 50 000 seuraajaa. Nainen poseeraa palvelussa toinen toistaan rohkeammissa kuvissa. Naiselta löytyy profiili myös Only Fans -sivustolta, mistä pääsee näkemään vieläkin rohkeampia kuvia maksua vastaan.

Lue myös: Santa Cruz -yhtyeen riveissä kuohuu - kitaristi jätti bändin

Lue myös: Santa Cruz julkaisi uuden singlen - fanit kehuvat kappaletta somessa

Uusimmat