Kuva: Lauri Kujanpää

Mesta.net: Jouni Hynynen on tehnyt korona-aikana töitä "enemmän kuin aikoihin"

13.06.2020 18:15 - Lauri Kujanpää

Hynynen ja Mari Perankoski ovat julkaisseet oman podcastin.

Kotiteollisuus-yhtyeen keulahahmo Jouni Hynynen, 50, on viettänyt kiireistä aikaa. Hynynen nimittäin kertoo Mesta.net-sivuston haastattelussa, että korona-aika on kulunut töitä tehdessä.

- Tietysti kaikki Kotiteollisuuden ja Maanalaisen Armeijan keikat tyssähti Koronan takia, mutta ajattelin käyttää yllättäen tulleen vapaa-ajan tehokkaasti. Eli olen kasaillut työhuoneella huomattavan nipun uusia biisejä molemmille bändeille, ja näitä molempia aletaan äänittämään tämän kesän aikana, Hynynen sanoo ja jatkaa:

- Kun tähän lisää sen, että vaimoni kanssa saimme keväällä tehtyä kymmenen jaksoa Villa Mayhem -podcastia Radioplaylle, ei voi todeta muuta kuin että töitä on tullut tehtyä enemmän kuin aikoihin. Tosin osa niistä ilman palkkaa, mutta eihän se näissä taiteilijan rentun duunihommissa niin oleellista ole. Tärkeintä on liike.

Jouni Hynynen ja hänen vaimonsa Mari Perankoski kertoivat Voice.fi:n haastattelussa, että idea podcastiin lähti ihan normaalin elämän vitsailuhetkistä.

- Me juttelemme keskenämme aika paljon sellaisista ajatuksista, että mitä voisi tehdä yhdessä. Meillä lentää läppä aika luontaisesti ja siitä idea lähti siihen, että miten tätä voisi käyttää muuallakin, Hynynen kertoi.

- Automatkalla keksin termin, että harrastamme ”mielikuvittelua”. Olemme tehneet tällaista jo kauan esimerkiksi juuri automatkoilla ja nyt kaikki kuulevat, millaista se oikein on, Perankoski jatkoi.

Lue myös: Mari Perankoski ja Jouni Hynynen eivät sensuroi huumoriaan - paitsi kahdessa asiassa

Lue myös: Jouni Hynynen muisteli vuosien takaisen bileillan seurauksia: Krapula vei Herra Ylpön maistraattiin

Lähde ja koko haastattelu: Mesta.net

Uusimmat