Kuva: Senja Rapila

Vain elämää -sarjassa nähtävä Vesku Jokinen IS:lle: "Jos joku ei tykkää, niin aivan s*atanan sama"

02.09.2020 19:45 - Lauri Kujanpää

Palaute on ollut tähän mennessä pelkkää peukkua, Jokinen sanoo.

Tulevalla Vain Elämää -kaudella tullaan näkemään Ressu Redford, Reino Nordin, Herra Ylppö, Mariska, Vesku Jokinen, Arja Koriseva, Jannika B ja Stig.

Jokinen, 50, kertoi Ilta-Sanomien -haastattelussa, että palaute ohjelmaan osallistumisesta on ollut faneilta positiivista.

– Palautetta on tullut, ja se on ollut pelkkää peukkua. On sanottu, että jo oli aikakin, että lähdit tähän mukaan. Osa tullut sanomaan tämän päin naamaakin, Jokinen paljasti.

Jokinen on vuosikymmenien aikana rakentanut vankan fanikunnan. Jos jollekin fanille ohjelmaan osallistuminen on ongelma, ei Jokinen siitä välitä.

- Jos joku ei siitä tykkää, niin aivan s*atanan sama. En ole sellainen ihminen, joka välittäisi mitä muut ajattelevat. Teen mitä huvittaa.

Jokisen luotsaama Klamydia-yhtye on kiertänyt Suomen keikkalavoja jo yli 30 vuotta. Mies muisteli SuomiRockin Artistitunti -ohjelman haastattelussa bändin nimen syntyä.

- No niinhän siinä kävi, että tyhmin ehdotus valittiin. Oli joku treeni-ilta ja tajuttiin, että eihän bändille ole olemassa edes nimeä. Siinä sitä hetken pyöriteltiin ja Klamydia-nimi oli niistä ehdotuksista kaikista typerin, Jokinen nauroi ja jatkoi:

- Emmehän me olettaneet, että tämä juttu kestää näin kauan. Sitä ajatteli, että tätä nyt tehdään pari kuukautta ja sitten tehdään jotain muuta.

Lue myös: Vain Elämää -ohjelmaan osallistuva Vesku Jokinen: "Toni Wirtanen puhui raakasti ympäri"

Lue myös: Kurkistuksia Vain elämää -kulisseihin - artistien esiintymispaikka muuttuu

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat