Kuva: AOP

Kotiteollisuuden baari sulkee ovensa - "Korona perkele"

04.11.2020 17:45 - Lauri Kujanpää

Ravintolan viimeinen ilta pidetään 7. marraskuuta.

Kotiteollisuuden Lappeenrannassa sijaitseva ravintola Hullu Ukko sulkee ovensa.

Vuonna 2018 avatun ravintolan kohtaloksi on koitunut koronapandemia, joka on vienyt asiakkaat.

"Noniin. Korona perkele, se oli naula arkkuun. Hullu Ukko tuli, näki, mutta ei voittanut. Yritimme kyllä tarjota parasta, mutta se ei riittänyt", ravintola tiedottaa Facebook-sivullaan ja kertoo, että viimeinen ilta pidetään 7. marraskuuta

"Tarjoamme "viimeistä ehtoollista" lauantaina 7.11.2020 klo 12.00 alkaen. Tule, jos haluat, jos et tule, ymmärrämme senkin."

Näet julkaisun alta tai tästä.

Kotiteollisuus on itse taistellut korona-aikoja vastaan soittamalla muun muassa striimikeikkoja.

Yhtyeen laulaja-kitaristi Jouni Hynynen, 50, kertoi musiikintekijöiden, säveltäjien ja kustantajien tekijänoikeusjärjestön Teoston haastattelussa, että mietti striimikeikkojen vetämistä jo ennen koronapandemiaa. Tänä vuonna idea kuitenkin heräsi toteutusasteelle.

- Kelasimme, että täytyyhän soittokuntoa jotenkin pitää yllä. Kulttuuritila Nuijamies Lappeenrannassa ehdotti, että tulkaa soittamaan: tehdään siitä striimi ja yritetään kasata jonkinlainen potti, jotta Nuijamies pysyisi pystyssä, Hynynen sanoi.

Kotiteollisuus on työskennellyt viime aikoina 17. studioalbuminsa parissa. Levyllä tullaan kuulemaan esimerkiksi Nightwish-pomo Tuomas Holopaisen kosketinsoittimia.

Lue myös: Jouni Hynynen kehuu striimikeikkoja Teoston haastattelussa: "Perkele, tätähän katsotaan"

Lue myös: Tuomas Holopaista kuullaan jälleen Kotiteollisuuden tulevalla albumilla

Kilpailut

Uusimmat