Kuva: Jussi Häkkilä

Ilkka-Pohjalainen: Klamydian perustajajäsen kuollut henkirikoksen uhrina - useita otettu kiinni

28.12.2020 13:15 - Roy Kokkonen

Poliisi epäilee Klamydian entisen rumpalin Toni "Kape" Karpin kuolinsyyksi henkirikosta ja on ottanut kiinni useita epäiltyjä.

Klamydian entinen rumpali Toni "Kape" Karppi (ent. Pitkäsalo) on kuollut epäillyn henkirikoksen uhrina, kertoo Ilkka-Pohjalainen.

Epäilty henkirikos tapahtui joulupäivän vastaisena yönä Vaasassa, Gerbyn asuinalueella. Poliisi otti kiinni useita epäiltyjä ja on esittänyt maanantaina 28. joulukuuta henkilöitä vangittavaksi asiaan liittyen.

Tutkinnallisista syistä ja tutkinnan turvaamiseksi poliisi ei tiedota asiasta tässä vaiheessa lisää eikä anna asiasta lisätietoja. Poliisi tiedottaa asiasta myöhemmin, kun se on tutkinnallisista syistä mahdollista.

Vaasassa asunut Karppi oli yksi Klamydian alkuperäisjäsenistä yhdessä Vesa "Vesku" Jokisen, Ari Ahon ja Arto Laaksoharjun kanssa. 

Hän soitti rumpuja yhtyeessä vuosina 1988-1990 ja vaikutti yhtyeessä sanoittajana vielä eroamisensa jälkeen. Ennen Klamydiaa hän toimi punk-yhtye Treblinkan solistina, johon myös Jokinen kuului.

Lue myös: Klamydia julkaisi konserttivideon 20 vuoden takaa - "Severin eka keikka"

Lähde: Ilkka-Pohjalainen

Muokattu 28.12.2020 klo 13:20: Lisätty tieto, että poliisi on esittänyt asiassa henkilöitä vangittavaksi.

Uusimmat